Gloria LT Cermei

Cermeiul a fost egala Ghirodei în al doilea amical în patru zile între cele două formații, Ionuț Tănase a ajuns în curtea „sămădăilor”!





După ce s-au duelat doar o singură repriză cu ocazia „triunghiularului” de sâmbătă la care a mai participat și Lotus Băile Felix, Gloria Lunca Teuz Cermei CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-au reîntâlnit pentru un amical de 90 de minute pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Dacă, sâmbătă,  timișenii de pe locul 2 în seria a 7-a a Ligii a 3-a au câștigat cu 2-0 repriza, astăzi, testul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Pentru echipa pregătită de Radu Popa și Claudiu Ghiță, supervizați de Roli Nagy, a fost titular și Ionuț Tănase. Mijlocașul de 25 de ani nu a mai rămas la FC Bihor și e tentat de oferta „sămădăilor”. Iar la debut a contribuit la reușita de 1-0 a disputei de azi, din minutul 18. Atunci, fotbalistul crescut de UTA l-a găsit excelent pe Sîntean, iar acesta l-a găsit – la rândul său – bine pe Siminiceanu, care a înscris pe lângă Ciocan. Egalarea a venit cu 5 minute înainte de pauză, când Petrișor Jichici, fotbalist plecat de la Lipova în această iarnă, l-a învins pe Balica cu un șut de la marginea careului.

În ciuda celor câteva ocazii din partea secundă de ambele părți, tabela nu s-a mai modificat. Așadar, în așteptarea semnăturii pe contract din partea lui Tănase, cermeianii au renunțat între timp la fundașul francez, Ludovic Erhard. „Un meci reușit contra unei echipe bune din seria a 7-a. Intensitatea a fost bună, efortul de asemenea. În general, băieții s-au implicat mai mult decât în celelalte partide de verificare. Ne aproipiem de prima etapă din retur și toată lumea trebuie să muncească să-și câștige locul în echipă. Se pregătește alături de noi și Ionuț Tănase, a jucat astăzi și vom vedea zilele următoare dacă râmane alături de noi pentru meciurile pe puncte”, a spus Radu Popa, care sâmbătă își va conduce de pe margine echipa în derby-ul zonal cu CS Beliu.

Formații:

Cermei: Balica (45 Rusu, 80 Sârb) – Siminicean , Lazăr (80 Stamorean), Siminic, Nica (65 Botaș) – Tănase (45 Piț), Iosu  (45 Hațegan) – Sîntean (70 Novac), Ghighiligea, Sevici (65 Bunea) – Vasinc (70 Cornicioiu).

Ghiroda: Ciocan (Mosoarcă 60) – Vasluian, Stupu, Hecsko, Miclău (Ilie Ad 46) – Jichici, Pop (Miclău 46) – Popovici, Mancaș, Adi Popa – Buțu. Au mai intrat în minutul 72: Lixandru, Coroiu, Datcu.

Arbitri: Alina Mihoc – Daniel Tal, Patrick Dehelean

FOTO: CSC Ghiroda și Giarmata Vii (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button