Progresul Pecica

Ungheniul a călătorit aproape 400 de kilometri pentru un succes în amical, la Pecica! Zamfir s-a despărțit de Progresul

Fosta și actuala echipă a lui Dan Stupar s-au duelat într-un amical tare, cu aer de play-off în Liga 3-a, aproape două săptămâni înainte de meciurile pe puncte. Unirea Ungheni s-a deplasat aproape 400 de kilometri din județul Mureș până la Pecica pentru un succes cu 2-1, conturat cu 5 minute înainte de final dintr-un penalty.

După o primă repriză albă, fostul lipovan Abel Popa a deschis scorul după o lovitură cu capul dintr-un corner al „uniriștilor”. Era minutul 56, dar egalarea a venit rapid, după doar 5 minute. Arsene a pasat în adâncime, Aldan a scăpat singur și l-a lobat elegant pe portarul advers. Partida mergea spre un rezultat de egalitate, însă Gomboș a greșit la o fază destul de simplă și l-a faultat pe Astafei în careu. Tot Victoraș Astafei a transformat penalty-ul și echipa lui Florentin Petre s-a impus cu 2-1.

Pecicanii nu au putut conta pe Shiaondo (accidentat), timp ce portarul Rafael Zamfir (22 de ani) s-a despărțit de Progresul, putând – însă – să mai evolueze până la finalul acestui sezon doar în fotbalul județean. „Un meci echilibrat între două echipe bune, preocupate de joc, cu multe situații de poartă. Am avut o ocazie mare la 1-1 când  Pășcălău a ratat singur cu portarul. Păcat de greșeala de poziționare a lui Gomboș pe final de meci și penalty-ul din care au câștigat ei. În prima repriză a fost un plus pentru noi, iar în a doua, pentru ei, rezultat corect per total”, a spus Bogdan Bozian, jucător și antrenor la Pecica, alături de Dan Stupar.

Unirea Ungheni ocupă locul 3 în seria a 9-a a Ligii a III-a și contează pe trei fotbaliști arădeni, Abel Popa, Adrian Suslak și Bruno Vasiu, ultimul neevoluând astăzi din cauza unei sinuzite. „Ne leagă o prietenie strânsă cu Dan Stupar și Cristi Pilan, am primit invitație și am onorat-o cu mare drag. A fost un joc de pregătire foarte bun, în primele 70 de minute am jucat cu 7 juniori în teren și s-au atins toate obiectivele. Suntem mulțumiți de juniori, am vrut să-i vedem contra unui adversar bun. Mai avem de jucat două amicale, sperăm să nu ne accidentăm și să  reușim să ajungem la potențial maxim la prima etapă oficială și să ne îndeplinim primul obiectiv, calificarea în play-off”, a spus managerul mureșenilor, Adrian Pop.

Formații:

Pecica: Gakos – Salka, Nassiru, Wild, Aldan – Arsene, Iuga – Răchită, L. Bodri, I. Pop – Borcea. Au mai intrat: Burtic – T. Bodri, Gomboș, F. Nortey, Matyus, Bozian, Pășcălău, Bănățan.

Ungheni: Lupu – Măcinică, A. Popa, Coza, Jeong – Suslak, M. Popa – A. Horșia, R. Barstan, Bodor – Jun. Au mai intrat: Ganea – Todoran, Injeseu, Piper, Savin, Trif, Fulop, Ov. Horșia, Astafei.

Arbitri: Răzvan Măstăcan – Andreea Șușcă, Nicoleta Șușcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button