Fotbal judeteanSocodor

Cuplul Daina – Șerengău a decis testul dintre Socodor și Păuliș





Socodorul a găzduit Păulișul, în această dimineață, pentru viceliderul fiind ultima repetiție înainte de deplasarea de la Felnac, din prima etapă a returului. Divizionara terță și-a tăiat, până la urmă, partea leului, Vlad Daina, unul dintre puținele transferuri ale iernii fiind la originea ambelor goluri, marcate de juniorul UTA-ei, Andrei Șerengău.

Mai întâi mijlocașul venit de la Salonta a provocat hențul lui Cernat și, implicit, penalty-ul transformat de Șerengău, în minutul 34. Egalarea formației din Podgorie a venit după exact o oră de joc, când Cernat a trimis în bară, Moldovan a urmărit și a înscris din 3 metri. Golul victoriei celor din Socodor a venit cu un sfert de oră înainte de final, când Daina l-a găsit pe Șerengău în 12 metri și acesta a făcut „dubla”.

Până la urmă, deși a avut absențe importante, pe Gherheș, Ciornei, Țoca și Mintaș, divizionara terță a fost peste Păuliș. „Sunt mulțumit de rezultat și de joc, un pic terenul a fost rău, este prea tare, denivelat, trebuie să facem ceva cu el. Băieții au depus efort, am început cu șase juniori, încercăm să ne ajutăm reciproc. Am mai avut câteva ocazii, prin D. Covaci și de două ori și prin Mercioiu. Replica lor a fost bună, au avut o bară și Mucha ne-a salvat dintr-un atac unu la unu, per total a fost un joc frumos. Mai avem săptămânia viitoare două jocuri tari, cu Lipova și cu Pecica”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor.

La rândul ei, Păulișana a avut absențe importante în Pleșca și Calancea, iar o parte a juniorilor a avut un alt amical la aceeași oră. „Sunt mulțumit de cum arătăm cu o săptămână înainte de retur, sunt încrezător pentru ceea ce urmează. Am mai avut ocazii dar am ratat, Brândușe a scăpat singur, Moldovan a lovit bara. Sambătă începem abrupt returul, cu o deplasare la Felnac”, a menționat Vasilică Georgiu, tehnicianul Păulișului.

Formații: 

Socodor: Mucha – Clej, Paștină. Pele, Chișe – Turcuș, Florea – D. Covaci, Șerengău, C. Covaci – Daina. Au mai intrat: Caia, Lezeu, Mercioiu.

Păuliș: Toma – Gârna, Cernat, C. Morariu, Hrîncescu – Gavrilaș, Berar, G. Pop, Schinteie – Moldovan, Brândușe. Au mai intrat: Marc, Crișan, Varga, Grigorean, Diniși. Absenți: Pleșca, E. Calancea și am avut juniori la Zădăreni cu echipa a doua.

Arbitri: Adrian Bunaciu – Adela Kotroczo, Valentin Bernat

2 comentarii

  1. Na lasă Andrei ca nu e Felnac Valea Jiului de pe vremuri, important e sa iasă un meci frumos și ferit de accidentări și cel mai bun sa câștige, faze cu va așteptăm în groapă etc nu și au rostul

    2
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button