UTA Arad

Rednic îi închide ușa lui Steliano Filip la UTA și-i înțeapă pe timișoreni: „Au de toate, dar nu și echipă și stadion” + FOTO

După ce l-a cedat pe Aly Abeid la CFR Cluj și s-a despărțit de Dumitrașcu, UTA mai are nevoie de un fundaș stânga, cu toate că portughezul Rodrigues dă satisfacție pe acea poziție, iar Rzăvan Trif e și el pregătit să debuteze.

Mircea Rednic chiar a ținut să precizeze că mai caută un jucător pentru banda stângă a apărării, iar la meciul cu Petrolul în tribune a fost Steliano Filip (29 de ani). Fotbalistul timișorean s-a despărțit în această iarnă de Mezőkövesd Zsóry, „lanterna roșie” din prima ligă maghiară și e liber de contract.

Doar că „Puriul” pare să-i închidă ușa la UTA fostului său elev de la Dinamo. De altfel, Filip a jucat cele mai multe meciuri din carieră cu Rednic pe bancă. „Nu l-am văzut, ce să caute la Arad?  Ba, e din Timișoara, normal că vine dacă la Timișoara nu au… iar încep cu jumate de Mall. Dacă ei au Mall, au de toate, dar nu au echipă, nu au stadion și nu au echipă”, i-a înțepat tehnicianul „Bătrânei Doamne” pe rivalii fotbalistici ai Aradului, care apoi a spus un sec nu când a fost întrebat de posibilitatea să lucreze cu Filip.

În fine, în contextul faptului că a spus că Godberg Cooper a renunțat la trei salarii pentru a pleca liber de contract în Kazahstan, la FC Tobol, Mircea Rednic a ținut să clarifice: „Văd ca toată lumea a înțeles că sunt restanțe, dar nu e așa,  băieții sunt cu salariul la zi. Au fost jucătorii pe care nu mă mai baza și am încercat și noi o șmecherie, adică să nu le dăm salariile, ca să renunțe la ele când pleacă în această iarnă. Unii au renunțat, vreo doi-trei, alții nu, nu suntem în pierdere. Cei care au plecat am înțeles că și-au găsit echipe, deci nu mai avem cheltuieli, noi plătim doar din urmă”. 

Galerie FOTO semnată de Mălina Guler, de la UTA – Petrolul 1-0

2 comentarii

 1. CEEEE??????
  Daca Steliano Filip intra la UTA,jur pe viata mea ca nu mai merg la nici un meci…Si eu nu spun doar sa ma aflu in treaba!…1 Aprilie,Aprilis Bolondis este inca departe,va cam grabiti cu glumele de prost gust…Ne este prea bine,sau ce naiba?
  Eu i-as vrea pe Ardiles,Kempes…78
  In secunda 2-a,daca se anunta Steliano Filip la UTA,am terminat.Punct!

  9
  12
 2. Ce o fi căutat buzoianul timișorean la Arad, doar el ne-ar putea spune. Poate se întorcea din tara vecina și prietena și trecând pe lângă stadion, a văzut meci și văzând atâta roșu, o fi crezut că joacă Dinamo.
  Sau poate o fi fost invitatul cuiva, din cine știe ce motive, de ce nu, inclusiv fotbalistice.
  Dacă totuși vine la UTA, eu l-aș aduce doar la pachet, 2 in 1. Ghici cu cine ? Torje!

  11
  6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button