Liga a 2-a

Utistul Ahmet Ekmekci a debutat cu o bară în Liga a II-a, Dumbrăvița a cedat pe teren propriu cu Slobozia + VIDEO





Contignetul utiștilor împrumutați de UTA la divizionara secundă Dumbrăvița a suferit o mică modificare în această iarnă. Paul Mercioiu a revenit la „bază” și a fost direcționat la Socodor, în timp ce la gruparea timișană a ajuns Ahmet Ekmekci.

Mijlocașul ce va împlini 20 de ani pe 27 martie a fost integralist la primul meci oficial al anului pentru trupa lui Cosmin Stan, pierdut acasă, 0-2, cu Unirea Slobozia. Pentru gruparea ialomițeană ce luptă pentru promovarea în SuperLigă au punctat Ionuț Coadă (min. 11), fotbalist trecut pe la UTA în sezonul 2016-2017 și Vlăsceanu (min. 73).

Ekmekci a jucat în stânga liniei de atac și a avut două ocazii importante pentru Dumbrăvița. La prima dintre ele, jucătorul cu origini turcești a tras pe colțul scurt, dar Rusu a respins, iar apoi, mai precis în minutul 67, a executat o lovitură liberă din lateral stânga, dar bara de la colțul lung s-a opus golului. Răzvan Ristin a avut și el o ocazie importantă la 0-1, dar șutul său s-a dus puțin pe lângă vinclu.

Fabiano Cibi e accidentat și nu a jucat deloc, în timp ce Bruce Nortey a intrat pe gazon la 0-2, în locul fundașului Scutaru. La Dumbrăvița a debutat și arădeanul Cristian Gavra, care a sosit de la Lipova în această iarnă de la Lipova. Și tot un fost lipovan, Ouadie Salhi și-a lăsat echipa în zece, ajungând direct la spital fiind comoționat. Când marocanul s-a accidentat, Stan efectuase deja toate schimbările.

Lucas Câmpan și-a amânat debutul la Corvinul pentru simplul motiv că era suspendat după eliminarea încasată în tricoul celor de la Socodor în ultima etapă a anului trecut. Hunedorenii s-au descurcat excelent, au trecut cu 3-0 de CSM Slatina și sunt noii lideri ai ligii secunde.

VIDEO bara lui Ekmekci

FOTO: CSC Dumbrăvița (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button