Minifotbal, futsal

Unirea Șeitin este noua „regină” județeană la fotbal în sală, băieții lui Adi Cap au dat 14 goluri în meciurile decisive!





A opta ediție a campionatului județean de futsal a avut o câștigătoare surprinzătoare. Unirea Șeitin nici nu a câștigat una dintre zone, ci s-a calificat din postura vicecampioanei a turneului de la Pecica și astăzi a făcut instrucție cu celelalte finaliste.

În sala de sport de la Macea, cele 9 combatante au fost împărțite în trei grupe, iar la fluierul lui Sebastian Mako – Ciprian Pătroi și Patrick Dehelean, supervizați de Leontin Buda, Andras Mako și Nelu Iovescu, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Voința Macea – Viitorul Satu Nou 2 – 1

Podgoria Pâncota – Olimpia Bocsig 0 – 3

Păulișana Păuliș – A.Crișul Alb Buteni 4 – 3

Șoimii Șimand – Voința Macea 2 – 2

Progresul Pecica – Podgoria Pâncota 6 – 1

Unirea Șeitin – Păulișana Păuliș 3 – 0

Viitorul Satu Nou – Șoimii Șimand 1 – 3

Olimpia Bocsig – Progresul Pecica 3 – 1

Crișul Alb Buteni – Unirea Șeitin 3 – 6

Clasamente Grupe
Grupa   A
1. Șoimii Șimand 2 1 1 0 5 – 3 4 pct.
2. Voința Macea 2 1 1 0 4 – 3 4
3. Viitorul Satu Nou 2 0 0 2 2 – 5 0
Grupa  B
1. Olimpia Bocsig 2 2 0 1 6 – 1 6 pct.
2. Progresul Pecica 2 1 0 1 7 – 4 3
3. Podgoria Pâncota 2 0 0 2 1 – 9 0
Grupa   C
1. Unirea Șeitin 2 2 0 0 9 – 3 6 pct.
2. Păulișana Păuliș 2 1 0 1 4 – 6 3
3. Crișul Alb Buteni 2 0 0 2 6 – 10 0
Grupa finală

Olimpia Bocsig – Șoimii Șimand 2 – 3

Unirea Șeitin – Olimpia Bocsig 6 – 1

Șoimii Șimand – Unirea Șeitin 1 – 8

Clasament Final
1. Unirea Șeitin
2. Șoimii Șimand
3. Olimpia Bocsig
4. Vointa Macea
5. Progresul Pecica
6. Păulișana Păuliș
7. Viitorul Satu Nou
8. Crișul Alb Buteni
9. Podgoria Pâncota
Șiclovan: „Poate una dintre cele mai mari distincții la nivelul comunei Șeitin”
Așadar, Șeitinul a defilat la Macea, înscriind în total 23 de goluri, între care 14 (prin Drîglă 5, Șiclovan 4, Apostol 2, Ștefănică, Vandor și Popa) chiar în mini-turneul ce a decis noua regină județeană la futsal. „Dacă tot am fi primiți în finală, chiar dacă am luat doar locul 2 la Pecica, am zis să ne demonstrăm calitățile. Ne-au motivat și adversarii, am jucat cu cele mai bune echipe din județ, de exemplu cei de la Șimand au avut jucători care evoluează în Liga 1 de futsal. Eu zic că am fost mult mai motivați decât celelalte echipe, am avut o dorință în plus. Toți băieții au fost formidabili, nu cred că s-a pus vreun moment problema învingătoarei. După părerea noastră, acest acest titlu de campioana județeană la futsal este una dintre cele mai mari distincții la nivelul comunei Șeitin și cel mai important rezultat din istoria clubului Unirea”, afirmă Călin Șiclovan, unul dintre cei mai importanți ai campionilor de azi. Robert Drîglă a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar portarul competiției a fost Claudiu Gal (Șoimii Șimand).
Aceștia sunt antrenați de Adrian Cap și se numesc: Răzvan Guzei, Sorin Vandor, Mihai Ciorna, Adrian Popa, Sergiu Sildi, Adrian Corbu, Claudiu Apostol, Alexa Ștefănică, Călin Șiclovan și Robert Drîglă.
Corbu și Drîglă au mai câștigat un trofeu județean la futsal la Macea, în 2019, dar sub culorile Speranței Turnu. A fost ultima ediție în care campioana a fost premiată de Adrian Lucaci, regretatul președinte al AJF Arad, decedat în aprilie 2020. Între timp, s-a stins și Aurel Radița, fostul președinte al Turnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button