UTA Arad

UTA are „intermediară” în Giulești, dar suporterii arădeni își procura deja biltele pentru vizita Craiovei lui Mititelu!Înainte de etapa intermediară din această săptămână, UTA stă bine în lupta pentru loc de play-off.  Arădenii joacă miercuri seara (ora 21) pe terenul Rapidului, formație de pe locul 3 în SuperLigă, care tocmai a pierdut primul meci din 2024, 1-3 la Iași și are și ceva probleme interne legate de escapada din club a lui Alex Albu și Andrei Borza. Conducerea „alb-vișinie” a anunțat deja că ambii fotbaliști au fost excluși, deocamdată, din lot.


Fiindcă toate echipele implicate în lupta pentru locurile 4-6 mai au meciuri grele, chiar directe unele dintre ele, „Bătrâna Doamnă” ar cam avea nevoie de 6 puncte din 9 ca să fie aproape sigură că va juca în play-off. Orice s-ar spune, deplasarea din Giulești, de peste două zile, este una de risc maxim, însă disputele cu FC U Craiova 1948 și cea de la București, cu Dinamo, pot fi tranșate de arădeni.


Este clar că, precum sâmbătă, cu Petrolul, Iacob, Benga și colegii lor au nevoie de sprijinul publicului arădean, iar clubul UTA deschide din timp casieriile virtuale pe iabilet.ro pentru vizita oltenilor lui Adrian Mititelu. Prin urmare de azi, de la ora 15, suporterii „Bătrânei Doamne” își pot asigura accesul la partida de sâmbătă, 2 martie, de la ora 14, pe Arena Francisc Neuman.

Prețurile rămân aceleași, adică 30 de lei, la peluza “Iosif Petschovsky”, 45 de lei la tribuna II “Gioni Brosovszky” și 60 de lei la tribuna I “Coco Dumitrescu”.  La stadionul din Calea Aurel Vlaicu, biletele se vor găsi la fan-shopul echipei „roș-albe”, după următorul program: marți – vineri (14:00-18:00).

Accesul copiilor până la 3 ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button