Stranieri aradeni

Riscă Dennis Man să rateze amicalele naționalei cu Irlanda de Nord și Columbia?

Parma a obținut un 1-1 în deplasera de la Como și păstrează 7 puncte avans în fruntea clasamentului din Serie B. Dennis Man s-a accidentat și a fost schimbat după prima repriză de antrenorul Parmei, Fabio Pecchia. După încheierea partidei, Fabio Pecchia a vorbit despre accidentarea suferită de fotbalistul lansat în fotbalul mare de UTA. „Sper că nu este nimic serios. A încasat o lovitură în gambă. Sunt liniștit pentru că nu este vorba de o problemă musculară. Este doar o chestiune de timp pentru refacere”, a spus antrenorul emilianilor.

Italienii de la Parma Live scriu că Dennis Man este incert pentru următoarea partidă a echipei sale, de pe teren propriu, cu Cosenza (etapa a 27-a din Serie B).

Preocupat este și selecționerul Edi Iordănescu, care în curând va trimite convocările pentru meciurile de verificare în vederea participării la Euro a „tricolorilor”. România o va întâlni pe 22 martie selecționata cu Irlandei de Nord (Arena Națională, ora 21,45) și pe Columbia pe 26 martie, pe Civitas Metropolitano (Madrid), de la ora 21,30.

Man a absentat și de la meciurile decisive pentru calificarea României la „europenele” din Germania, 2-1 cu Israel și 1-0 cu Elveția, tot din pricina unei accidentări. În acest sezon, Man a avut evoluții excelente, reușind să marcheze 12 goluri și să ofere 6 pase decisive în 25 de partide. 5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt, iar Parma i-a făcut o propunere de prelungire a cotractului ce-i expiră în vara anului 2025.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button