UTA Arad

De ce a evoluat Pop doar o repriză cu FC U Craiova? „Trebuie să înțeleagă că fotbalul e și fază defensivă” + FOTO







În chiar ziua în care a fost cumpărat de Rapid, Rareș Pop era titular pentru UTA în meciul cu FC Botoșani, terminat la egalitate (2-2) de arădeni. De atunci și până sâmbătă, în 3-2 cu FC U Craiova, mijlocașul de 18 ani a început meciurile ca rezervă, ba chiar contra Rapidului nici nu a fost pe bancă, conform clauzei impuse de giuleșteni.


Chiar înainte de golul de 1-0 al lui Joao Pedro cu oltenii lui Mititelu, Pop l-a încercat pe goal-keeperul advers cu un șut ce ar fi mers sub transversală. Apoi, a mai avut vreo două-trei incursiuni bune, chiar i-a pus mingea pe cap lui Luckassen, dar olandezul a ratat din poziție ideală, însă prima repriză nu s-a terminat bine pentru tânărul fotbalist arădean. Dragu a plecat din zona sa și a ajuns să-l bată pe Iacob cu un șut din unghi.


Mircea Rednic l-a schimbat pe Rareș Pop la pauză și a explicat și de ce. „Trebuie să înțeleagă că fotbalul e și fază defensivă. Dacă vrei să joci la Rapid, trebuie să te întorci și în apărare. Ofensiv, poate a fost mai util decât Omondi, poate chiar și de către Micovschi, dar felul cum am luat golul doi m-a deranjat un pic. Și Tibi (n.a. Căpușă), la experiența lui trebuia să vadă că jucătorul care a dat gol era mai periculos și să-l blocheze mai repede, a fost un lanț de greșeli. Oricum, Tibi a fost la limită să nu joace, a avut probleme musculare, dar doctorul ăsta al meu zici că e Mengele, vraci, nu știu ce i-a făcut și a jucat”, a explicat experimentatul antrenor al „roș-albilor”.

Galerie FOTO de la meciul UTA – FC U Craiova 3-2, semnată Claudia Carp



3 comentarii

  1. Nu trebuie uitat ca Rareș își trăiește tinerețea, care are idei puține și în devenire. Asa e la noi, ești matur pe la 24 și băiatul,, mamii” și la 50.! Cam cât ia luat și lui Man, alături de modelul de tata. Se vede și în fotbal. A tratat superficial o faza terminata rău, sau se duce în unghi ascuțit pentru o centrare improbabila, când drumul era perpendicular pe poarta. Îl va cizela entuziasmul și inteligenta plus neapărat doza de șansă, căreia ii mai zicem noroc. !

    14
    4
  2. chiar daca nu o sa mai fie jucatorul nostru,ii urez lui Rares o cariera lunga si plina de realizari…eu personal o sa ma bucur la reusitele lui,cum le apreciez si pe ale lui MAN oriunde ar juca si sper sa fie multi ani titulari in echipa nationala..recunosc ca pentru alti fosti jucatori ai UTA-ei gen roger,othele sau abeid ,nu am aceleasi sentimente ca si pentru cei crescuti de la juniori la noi..auzeam mai devreme un comentariu la digi ,ca farul merita sa joace in play off fiindca are academie si Hagi produce multi tineri jucatori romani..ok,doar ca mai nou au si ei destui jucatori straini in primul 11 iar cei romani pe care i-au vandut nu prea confirma pe nicaieri..noi trebuie sa aducem multi jucatori din afara ckubului si pentru ca nu-i putem tine pe cei tineri ai nostrii..uite.probabil ca in vara urmeaza sa fie vandut si Mihai la cat a progresat in ultimul timp..

    4
    1
  3. Voi nu vedeți ? Băiatu nu are sânge în p.ță : nu POATE să fugărească . Stă locului ca pescaru .

    0
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button