Fotbal feminin

Deși au irosit două penalty-uri, utistele nu au scăpat victoria cu CFR Cluj!





Ca să facă mai interesantă lupta pentru promovarea în Liga a 2-a la fotbal feminin, Federația Română de Fotbal le-a impus combatantelor un tur-retur suplimentar.

Fetele de la UTA au reluat întrecerea de pe locul 1 în seria 1 și au făcut-o cu o primă victorie, cu ceva peripeții. Pe arena „Motorul”, arădencele au ratat două penalty-uri în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, prin Vanu și Dreucean, iar lucrurile au intrat în ordinea de abia în actul secund. Andrada Vanu s-a revanșat cu golul de 1-0, în minutul 55 și, cu 10 minute înainte de final, a pasat pentru Estera Prunar, care a și stabilit rezultatul final: 2-0.

„Am început foarte bine partida, ne-am dominat clar adversarul, dar am ratat două penalty-uri. Nu ne-am descurajat, am insistat și în a doua repriză Vanu și-a spălat ,păcatele, ca să spun așa, cu un gol și un assist. Sunt mulțumită de fete, avem o singură noutate, am legitimat-o pe Cătălina Ciobanu. Suntem în grafic, jucăm din nou tur-retur cu adversarele din seria noastră, săptămâna viitoare mergem la Deva”, afirmă antrenoarea Valentina Calalb, care a apărat și astăzi poarta echipei sale.

Fotbalistele din Deva au stat în această rundă și, prin urmare, utistele s-au distanțat la 6 puncte față de echipa pe care o va întâlni peste o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button