Minifotbal, futsal

Șimandul încheie cu o victorie sezonul regular al Ligii 1 la futsal, dar intră de pe ultimul loc în play-out!

Șoimii Șimand încheie primul sezon regular din istoria participărilor în Liga 1 la futsal cu 9 puncte. Victoria cu numărul trei a sosit astăzi, în ultima etapă înainte fazele play-out/off, pe teren propriu cu ACS West Deva. A fost 6-2 pentru elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană, după ce scorul pauzei era 3-0.

Omul meciului a fost Cordoș, autor al trei goluri, pentru șimăndani mai punctând Cl. Ujoc, Copil și Buruiană. Acesta din urmă este la prima reușită în elita futsalului românesc, un mic obiectiv pe plan personal atins de jucătorul-antrenor de 50 de ani. „Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei și intrăm în play-out cu 9 puncte. Din păcate, suntem ultimii, ne-au surprins victoriile celor de la Târgu Mureș și West Deva cu Odorheiu Secuiesc, dar jucăm până la capăt. Dacă vom merita să facem puncte ne vom menține în Liga 1, dacă nu, asta e, revenim în Liga a 2-a, știam de la început cât de greu va fi, ținând cont de bugetele echipelor cu care ne batem. Dar, repet, ne vom juca șansa până la capăt, eu am încredere în băieții mei”, a spus Daniel Mărcuș.

Profesorul i-a avut la dispoziție în meciul cu devenii pe: Alex Stejar, Jasper Laurovics – Claudiu Ujoc, Alin Ciornei, Dumitru Copil, Dan Morariu, Andrei Cordoș, Raul Tomuța, Darius Găleancu, Andrei Trif, Florian Albu, Robert Ursoi și Dumitru Buruiană.

În play-out, Șoimii Șimand va avea cinci partide, două pe teren propriu, cu CSM Târgu Mureș și ACS West Deva și trei în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Mausoleul Mărășești și Luceafărul Buzău. Ca să joace și în sezonul următor în Liga 1, Șoimii Șimand trebuie să evite ultima poziție în clasament. În play-off vor juca United Galați, CFR 1933 Timișoara, CSM Deva și FK Odorheiu Secuiesc.

Juniorii Șimandului au părăsit Cupa

În schimb juniorii Șimandului au fost clar învinși în acest weekend. S-a întâmplat vineri, la Târgu Mureș, acolo unde echipa gazdă s-a impus cu 9-0 în sferturile Cupei României U19. Daniel Mărcuș i-a avut la dispoziție pe: Găleancu, Trif, Tomuța, Cheta, Bătrânuț, Onița și Neagu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button