Fotbal juniori

Vremea ploioasă amâna turneul final județean al Cupei Satelor U13, Socodorul își depune de acum candidatura și pentru „zonă”

Ploile căzute în ultimele zile, dar și cele care se anunță în weekend, au obligat Asociația Județeană de Fotbal Arad să amâne turneul final judeţean al Cupei Satelor, rezervat juniorilor U13. Întrecerea rezervată băieților născuți după 1 ianuarie 201 și mai tineri, dar și fetelor de 14 ani și mai tinere ar fi trebuit să se dispute duminică, Socodor, la o zi după ce echipa locală ar fi jucat în Liga 3-a, cu Periamul și gazonul nu s-ar fi prezentat în condiții prea bune.

Cel mai probabil, competiția se va disputa duminică, 17 martie, tot la Socodor și participă echipa gazdă, dar și formațiile din Zimandu Nou, Livada, Vânători. „Ne bucurăm că putem organiza acest turneu și vom încerca să aducem și faza zonală la Socodor. Și asta indiferent de cine se va califica mai departe. Noi sperăm să câștige copiii noștri, dar vom face tot posibilul să dăm o mână de ajutor și la zonă”, spune Petrică Crișan, președintele celor de la CS Socodor.

Campioana județeană en-titre a județului la Cupa Satelor U13 e echipa din Livada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button