Fotbal feminin

Utistele au pierdut la Deva și mai au doar trei puncte avans în fruntea clasamentului Ligii a III-a!





Prima deplasare a anului pentru fotbalistele de la UTA înseamnă și prima înfrângere. În cadrul etapei a doua a turului/returului suplimentar din Ligii a III-a (seria 1), „roș-albele” au cedat cu 2-0, la Deva.

CSM-ul a punctat încă din prima repriză, prin Grecu (min. 11) și Marina (min. 34, din penalty), iar apoi și-a apărat avansul pentru a se apropia la doar trei puncte de arădence. Acestea sunt încă sunt liderele clasamentului, dar și au un meci mult disputat decât adversarele de azi. „Am avut absențe importante în Dreucean, Vanu sau Kugler și asta s-a simțit foarte tare în jocul echipei. Am primit primit primul gol repede după o lovitură de la colț, iar apoi a trebuit să fac eu fault de penalty, căci am rămas cu doar cu atacantul lor față în față. Ne-am creat puține situații, iar jocul în a doua repriză a fost mai mult la mijlocul terenului. Un duș rece, dar ținem capul sus, mergem mai departe. Încă suntem pe locul 1 și stăm etapa viitoare, apoi e pauză pentru partidele naționalei. Când se reia campionatul, pe aprilie, vom juca acasă cu fetele de la Florești, care au bătut astăzi CFR Clujul, în deplasare”, a spus Valentina Calalb, antrenor și portar la UTA.

Pe arena de la poalele cetății devene, „roș-albele” au jucat în formula: Calalb – Nuhaiu, Mocan, Roman, Cladovan, Prunar, Mihăieș, D. Ursuțiu, Ciobanu, Bodnar, Roman-Schimdt,  pe parcurs mai intrând pe gazon: Roz, J. Ursuțiu și Covaciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button