UTA Arad

FC Voluntari l-a demis pe Nicolae Dică înainte de meciul de la Arad, revine Ciobotariu pe banca ilfovenilor?




În prima etapă a play-outului SuperLigii, UTA o va avea față în față pentru a treia oară în acest sezon pe FC Voluntari și pentru a treia oară pe banca ilfovenilor va sta un alt antrenor. După ce, în toamnă, echipa lui Ilie Poenaru a obținut un punct la Arad, apoi „celeștii” de lângă capitală au pierdut acasă (0-1) în fața „roș-albilor” cu Nicolae Dică pe bancă, iar peste câteva zile Nemec et. comp vor veni din nou pe arena „Francisc Neuman” cu un un „principal” la comandă.


Dică a fost demis după doar o lună de la clubul ilfovean, după 7 partide fără victorie, mai precis trei remize și patru eșecuri. În ultimul meci cu fostul mijlocaș al naționalei că antrenor, Voluntariul a remizat (0-0) cu U Cluj, dar a legat 11 meciuri consecutive fără victorie și a căzut pe loc direct retrogradabil (15), sub Dinamo. .

Conducerea grupării ilfovene, mai precis primarul Florentin Pandele, l-ar dori din nou la cârma echipei pe Liviu Ciobotariu, rămas liber de contract de la despărțirea de Sepsi Sfântu Gheorghe, din noiembrie anul trecut. Fostul fundaș al lui Dinamo le-a mai pregătit pe Dinamo, Poli Iași, Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, FC Botoșani sau Hermannstadt, dar are în palmares un singur trofeu, Supercupa României cu Sepsi OSK, din sezonul actual.

Ciobotariu a mai antrenat-o pe Voluntari din mai 2021 până în iunie 2023, în nu mai puțin de 94 de meciuri oficiale și are un palmares pozitiv în fața UTA-ei: două victorii, trei remize și eșecul din vara lui 2021, de la Arad.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button