Handbal

Handbaliștii de la Beldiman acced în la turneul semifinal al CN de juniori II, unde reprezintă Aradul în lupta cu forțele din vestul țării!





Chiar dacă a utilizat jucători mai tineri decât majoritatea parteneror de întrecere, HC Beldiman a reușit să se califice la turneul semifinal al campionatului național rezervat juniorilor II la handbal masculin. Matematica le-a surâs elevilor lui George și Adrianei Beldiman după meciul de sâmbătă, din sala de sport din Nădlac, în care arădenii s-au impus cu 38-31 (19-12) în fața gazdelor de la Victoria.

În urma parcursului din seria G geografică, HC Beldiman acumulat 20 de puncte și a terminat campionatul pe locul 3, sub Poli Timișoara (28 p) și LPS Bihorul (20 p). Aceste trei echipe și ocupanetele unui loc pe podium în seria H: Potaissa Turda, Academia Minaur Baia Mare si LPS Cluj vor forma o serie de 6 echipe. Se vor juca meciuri tur-retur, iar primele două clasate vor ajunge la turneul final.  „Vom face totul să ajungem și anul acesta la turneul final, cu toate că avem un culoar mult mai greu acum”, transmite George Beldiman, ajutat pe banca echipei arădene de soția sa, Adriana, dar și de preparatorul fizic Anastasia Chorna.

Din lotul echipei HC Beldiman fac parte: Victor Gligor (portar), Andrei Creţ (portar) – Robert Beldiman (inter stânga), Cezar Diniș (coordonator de joc), Marian Idița (extremă dreapta), Robert Oncea (extremă stânga), Ayan Lucaci (inter dreapta), Andrei Matache (inter dreapta), Călin Creț (extremă stanga), Sașa Vașnei (pivot), Sebastian Popa (inter dreapta).

Clasament final al zonei geografice (seria G)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button