Minifotbal, futsal

Șimandul a început play-outul Ligii 1 la futsal cu un eșec sever în Secuime, debuturi pentru Neagu și Onița la doar 14 ani!





Șoimii Șimand a avut parte de deplasări complicate vineri și luni în campionatele de futsal, în care a încasat 18 goluri și a înscris doar unul. Evident, zero puncte, dar și lucruri pozitive.

În urmă cu trei zile, șimăndanii au jucat în sala „Kati Szabo”, din Sfântu Gheorghe, în cadrul primei etape a play-outului Ligii 1 la futsal. Sepsi s-a impus cu 12-0 în fața unei echipe foarte tinere a „șoimilor”, pentru care Andrei Neagu și Ianis Onița au debutat la 14 ani. Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au intrat pe parchet alături de:  Jasper Laurovics, Florin Năstase, Darius Găleancu, Raul Tomuța, Andrei Trif,  Florian Albu, Andrei Neagu și Ianis Onița. „Chiar dacă am avut destule absențe și am jucat cu mulți copii, am avut cel puțin 6-7 ocazii mari de a marca. Păcat că nu am reușit, altfel arăta și tabela, dar nu dezamărm, încercăm să o învingem duminică, acasă, pe CSM Târgu Mureș și – poate – să scăpăm de ultimul loc”, a spus profesorul Mărcuș.

Astăzi, acesta și-a însoțit juniorii la Timișoara, pentru a 5-a etapă din Campionatul Național de Juniori (seria 1). Gazdele de la CFR 1933 s-au impus cu 6-1, reușita Șimandului venind pe final, din partea lui Cheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button