Fotbal judetean

Păulișul se desparte de Vasilică Georgiu, Lucian Ciba e noul antrenor: „Eșecul de la Felnac ne-a obligat să facem o schimbare!”





Nici bine nu a început returul Ligii a IV-a Arad și a avem o schimbare pe banca tehnică. Și încă una importantă, ținând cont că e vorba despre Păulișana Păuliș, adică formația de pe locul 2 în clasament, aflată la doar trei puncte în spatele liderului Viitorul Arad.

Vasilică Georgiu (43 de ani) nu mai este antrenorul formației din Podgorie, apele agitându-se după eșecul clar (0-4) de la Felnac și ele nu s-au calmat nici după scorul campionatului, 17-0, făcut cu juniorii de la ACB Ineu II. „Ne-am fi așteptat la altceva de la meciul de la Felnac. Se întâmplă să mai și pierzi dacă adversarul e mai bun, doar că noi am evoluat foarte slab, practic nu am contat. Așa că atmosfera ce s-a creat după acea înfrângere a impus o schimbare, noi zicem că așa e mai bine pentru ambele părți. A fost o analiză, până la urmă nu ne-am despărțit la cald de Vasilică Georgiu, ci după etapa din weekend și încă după o victorie clară. Parcursul său bun pe banca echipei noastre din ultimii doi ani rămâne, chiar și în acest sezon am avut rezultate chiar peste așteptări și tocmai de aceea am dori să-i mulțumim pentru tot și-i dorim multă baftă în carieră. Dincolo de rezultate, Vasi are și alte multe merite la Păuliș, cum ar fi promovarea unor jucători tineri și formarea unui grup bun de jucători, doar că ceva nu a mai mers de puțin timp încoace, iar eșecul de la Felnac ne-a obligat, cumva, să facem o schimbare”, afirmă Florentin Iancu, președintele celor din Păuliș.

Așadar, mandatul de antrenor al lui Vasilică Georgiu la Păuliș se încheie după doi ani și două luni. „E clar că înfrângerea de la Felnac nu a căzut bine nimănui, eu ar fi trebuit să iau niște măsuri și nu le-am luat. Chiar dacă despărțirea e amiabilă și m-am despărțit în relații bune de Florentin Iancu, Ghiță Tăucean sau domnul primar Ioan Turcin și chiar vreau să le mulțumesc pentru încredere și colaborare, e puțin bruscă pentru mine. Credeam că am susținerea lor, nu a fost așa, e clar că înfrângerea de la Felnac a deranjat, prin scor și prestație. Sunt convins că această echipă are puterea să rămână sus, le urez baftă băieților și noului antrenor, iar eu plec cu fruntea sus. Cred că mi-am făcut datoria atâta timp cât am antrenat Păulișul”, a spus fost mijlocaș crescut de UTA, care în cariera sa a mai jucat la Universitatea Arad, Tricotaje Ineu, FC Oradea, Gloria, Național Sebiș, Avântul Târnova, CS Vladimirescu, CS Ineu sau AS Dorobanți.

Și tot un fost mijlocaș al „Bătrânei Doamne” o preia pe Păulișana Păuliș. Este vorba despre Lucian Ciba (45 de ani), cel care între Crăciun și Revelion s-a despărțit, după 5 ani și jumătate, de Victoria Felnac. Acesta a invocat și probleme de sănătate, iar acum revine pe banca unei prim divizionare județene după nici trei luni de odihnă. „Am optat pentru Lucian Ciba, căci îl considerăm un antrenor potrivit pentru proiectul nostru, care cunoaște foarte bine campionatul. În acest punct al sezonului, prioritar este ca noul antrenor să scoată maximum de la fiecare jucător și de la echipă, în general, până ce va reuși să-și impună filosofia sa. Bineînțeles, ne dorim să rămânem și în obiectiv, adică locurile 1-5 și cred că suntem bine poziționați în acest moment. Sper să începem un ciclu bun cu Luci Ciba la Păuliș, așa cum le-am avut și cu Dinu Maghici sau Vasilică Georgiu”, mai afirmă Florentin Iancu, șeful Păulișanei.

Ciba va conduce joi seară primul antrenament la noua sa echipă și va debuta sâmbătă, în deplasarea Păulișului la Zăbrani. Acesta le-a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe: Național Sebiș, Crișul Chișineu Criș, Progresul Pecica, Voința Macea și Crișul Alb Buteni.

10 comentarii

  1. Halal gandire domnule iancu. Tipica conducatorilor romani. Schimbam antrenorul . In rest totul e ok. Disciplina e la maxim. Nu ati fost asa sus niciodata. Si nici veti mai fi. Asa-i cand conduc oameni fara competenta dar sunt acolo ca sunt cine sunt…..

    6
    0
  2. Multă bafta pe mai departe Vasi,mulțumim!
    Sa fie cu noroc Luci,vezi ca aici nu ai nebunii tai de la Felnac,vezi ce faci ultima etapă!
    Ps: ce le place la Felnacani sa schimbe antrenorii:)))

    1
    0
  3. Bine Ianculeeee! Si aia de la FC Arges l au dat afara pe Prepelita dupa ce i a dus in playoff. Au zis ca vor mai mult, ulterior au retrogradat. Acum la Paulis dc nu e bun locul doi…

    3
    0
  4. Asta a fost vanatoare . Au stat la panda si au zis acum e momentul . Nu contesta nimeni valoarea lui Ciba dsr nu cred ca era cazul sa fie schimbat antrenorul dupa o infrangere cu 4-0. Si la FCSB au zburat toti dupa meciul pierdut la Rapid ? Dar ramanem la mentalitatea dc sa nu o facem daca putem. Ca doar suntem conducatori cu spate. Cat despre plecarea lui Ciba de la Felnac … a fost clar manatura marca batran. Din etapa doua voia sa il schimbe.

    6
    1
  5. Succes Vasi pe mai departe în cariera , Luci Ciba bafta in campionat și de ce nu sa duci cupa româniei la Păuliș

    1
    0
  6. Bine ca ești ok cu sănătatea domnule Ciba, fotbalul județean a fost în moarte clinică fără tine. ???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button