UTA Arad

Claudiu Drăgan debutează de ziua sa ca „oficial” în SuperLigă: „Iedul” e noul team-manager al UTA-ei!







Claudiu Drăgan revine pe banca UTA-ei, pentru prima oară pe scena primului eșalon. Delegatul echipei „roș-albe” în ligile doi și trei a absolvit cursul de team-manager al Federației Române de Fotbal și de luni va sta alături de stafful lui Mircea Rednic pe marginea terenului, cu ocazia partidei cu FC Voluntari.


Fostul atacant și-a luat diploma după un curs intensiv, livrat pe parcursul a două zile, de Cătălin Gheorghiu, team-manager al echipei naționale, cu implicarea lui Vlad Munteanu, managerul operațional al FRF și fostul arbitru, Alexandru Deaconu. Cursul a cuprins sesiuni despre poziționarea rolului de team manager în cadrul clubului, modul de organizare și de lucru, uneltele utile în munca de zi cu zi și relația team managerului cu alte departamente, toate exemplificate prin bunele practici de la echipa națională a României.


Așadar, luni, odată cu startul play-outului va fi debut pentru Drăgan în postura de „oficial” în SuperLigă. Ziua e cu atât mai specială pentru cel poreclit „Iedul”, cu cât exact pe 18 martie împlinește 45 de ani. În cariera sa de fotbalist, Claudiu Drăgan a bifat 147 de partide în Divizia A, în tricourile celor de la Rapid, Dinamo, FC Argeş, Universitatea Craiova, Jiul Petroşani și FC Național. A marcat 22 de goluri.

Specializarea lui Claudiu Drăgan ca și team-manager a fost importantă și pentru dosarul de licențiere pentru sezonul 2024-2025. Sorin Botiș, colegul de generație al lui Drăgan, rămâne și el în stafful echipei, ca și liant între vestiar și conducerea clubului.



4 comentarii

  1. Dacă se poate mai cooptați cât mai mulți, fiindcă bugetul vă permite…. Drăgan e ok.
    Ce nevoie este de,, liant „….. Mai angajați vreo 20 de băgători de seamă că aveți de unde…..

    9
    11
  2. Bine ai revenit la UTA. Claudiu Dragan, UTA avea nevoie de tine ,iti doresc mult succes , FORTA UTA Arad !!!

    6
    2
  3. Nelule…Dragan nici nu a fost plecat de la UTA,a schimbat doar postul,dupa ce Dorin Stana a avut probleme de sanatate la U.Cluj.
    Macar cu stirile sa fie la zi cei care improasca mereu cu noroi.(nu tu).

    10
    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button