UTA Arad

Pârvu s-a obișnuit să vină fără apărare la Arad și anunță: „E război și mergem cu încredere, nu mai avem timp să ne plângem”







Luni, de la ora 17,30, în startul play-otului SuperLigii, UTA și FC Voluntari se vor înfrunta pentru a treia oară în acest sezon și ilfovenii vor avea al treilea antrenor pe bancă. Florin Pârvu este cel care l-a înlocuit pe Nicolae Dică, tehnicianul care a făcut doar 3 puncte din 21 posibile, pierzând inclusiv disputa de acasă, de pe „Anghel Iordănescu”, cu trupa lui Rednic (0-1), în urmă cu o lună.


Cu același scor a cedat și Petrolul lui Pârvu o etapă mai târziu, dar la Arad, în condițiile în care au absentat patru fotbaliști defensivi în tabăra prahovenilor. Dar, FC Voluntari e și mai decimată pentru confruntarea de peste 4 zile, iar marile probleme pntru Pârvu sunt tot în apărare. Probleme musculare au Igor Armaș și Grigore Turda, iar Cristian Paz și Ricardinho sunt suspendați. Așa stând lucrurile singurul fundaș central de meserie apt rămâne Matricardi, în lot mai aflându-se tânărul Chilili (21 de ani), care încă nu a debutat în SuperLigă. Dar, ilfovenii mai au absențe și la mijlocul terenului, pe Vadim Rață și în atac, pe Andrei Dumiter.


Așadar, Pârvu va trebui să inventeze în primul rând o defensivă pentru meciul de la Arad, însă încearcă să fie pozitiv. „Din punctul meu de vedere, situația poate fi remediată și prima noastră oportunitate este la primul meci din play-out, prima finală, la UTA. Este o serie de meciuri (n.a 11 partide la rând fără victorie) care este apăsătoare și pentru jucători, am avut primele discuții astăzi, am făcut primul antrenament și mai urmează ceva discuții individuale, dar timpul nu ne permite, e foarte scurt, primul meci vine foarte repede. Cum le-am spus și lor în vestiar, nu mai avem timp să ne mai plângem de ceva, în acest moment este luptă, este război și mergem cu încredere”, a spus noul „principal” al celeștilor de lângă București.

Chiar dacă recunoaște că va avea o misiune mult mai delicată decât la Petrolul, Florin Pârvu e optimist cu privire la deznodământul sezonului la Voluntari. „Chiar dacă situația echipei nu este atât de bună în acest moment, cred foarte mult în grup, cred foarte mult în acest club și împreună, așa cum am spus și băieților în vestiar, trebuie să facem tot ce depinde de noi să scoatem această echipă din zona fierbinte și să rămânem în prima ligă. Din punctul meu de vedere, Voluntari are un lot bun de jucători, care poate face față cu brio în prima ligă. Îmi va fi mai greu decât la Petrolul, pentru că preiau o echipă din mers, am făcut un singur antrenament, dar am încredere în jucători, am încredere în ce s-a lucrat înainte. Vreau să îi felicit pe predecesorii mei, atât pe Ilie Poenaru, cât și pe Nicolae Dică, pentru că așa se procedează, nu o să mă auziți niciodată spunând ceva rău de foștii antrenori”, a adăugat Pârvu.

Înainte de duelul de luni, UTA are 6 puncte în fața lui FC Voluntari, care e prima echipă aflată sub linia ce anunță retrogradarea directă în Liga a 2-a.



4 comentarii

  1. Cu încredere spre Oscar-ul , în rol secundar.! Partide complexe, solicitante, emoționale care dau șanse și celor cu ștreangul la gat. Când retrograda o echipa nu mai auzeai de jucătorii ei vreo doi ani. Acum e invers. Accidentele tehnice iremediabile sunt privite cu mare interes. Te cred și eu când disponibilii au în frunte oameni ca un eventual Bauza, Nemec, sau Mailat și Florescu la Botoșani. E și singurul motiv pentru care lupta,, condamnatii”. Un nou contract la alții, bineînțeles mult peste ce a fost.

    8
    0
  2. Vreau sa va informez din sursa sigura ca Rata si Dumiter nu sunt accidentati si nu lipsesc.
    SURSA SIGURA !!!
    SUNT POVESTILE LUI BALANESCU SA NU MERGEM DUPA FENTE !!!

    6
    0
  3. Cu Rata si Dumiter pe teren sau nu, UTA. trebuie sa castige acest meci cu Voluntari sa ii infunde si mai rau si sa se duca in liga2a !!!

    5
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button