Gloria LT Cermei

După Poli, Cermeiul trece la liderul FC Bihor și vrea să profite de avantajul terenului propriu! Nica: „Nu avem presiune, putem face surpriza”





Gloria Lunca Teuz Cermei e formația arădeană ce a luat cele mai puține goluri la Timișoara, cu Poli, în acest sezon, dar asta nu îi ține de cald în clasament. Trupa din Țara Sămădăilor a căzut pe locul 8, sub Periam, iar sâmbătă, de la ora 15, primește vizita liderului neînvins din C8, FC Bihor.

Pe „Electrica”, Radu Popa a debutat mai mulți jucători în „alb-roșu”, printre care și pe tânărul Fabian Nica. Acesta e un fundaș stânga de 17 ani venit sub formă de împrumut de la vecinii de la Ineu și care a jucat cu Poli, până în minutul 62. „Am acceptat să trec de la Ineu la Cermei până în vară, Radu Popa m-a dorit și e mai bine pentru mine. Ne antrenăm la Arad, nu mai fac naveta la Ineu. Mă simt bine, am fost primit cu căldură, pe majoritatea îi cunoșteam dinainte și totul este în regulă. Îmi doresc să fiu sănătos, să prind cât mai multe minute, mă bucur că antrenorul are încredere în mine și la final vreau să avem puncte cât de multe și să rămânem în liga a treia. Cu Poli, în prima repriză, am avut ocazii bune, dar în a doua ne-au prins pe contraatac după greșeli la mijlocul terenului și ne-au dat cele două goluri”, spune apărătorul lateral, care i-a permis lui Gabriel Siminic să joace pe un post mai potrivit pentru vârsta sa, cel de fundaș central.

Probabil, Nica va fi titular și sâmbătă cu FC Bihor, la ultima aparție pe teren propriu a celor de la Cermei înainte de play-out. „Jucăm acasă cu liderul, cred că putem să facem o surpriză. Știm că sunt neînvinși, dar ne jucăm șansa. Simt că Cermeiul e mai puternic după transferurile din iarnă, când am ajuns și eu dar și câțiva colegi valoroși, cum sunt Vasinc sau Ghighilicea. Nu avem presiune la acest meci, ei vor puncte multe pentru barajul de promovare, poate îi vom surprinde. Va fi un meci greu, au jucători cu valoare, dar etapa trecută Ineul a avut ceva situații bune în care a desfăcut apărarea bihoreană. Sper să reușim și noi și să scoatem ceva din acest meci”, a adăugat tânărul fotbalist al „sămădăilor”.

Cele două formații sunt despărțite în clasament de 7 locuri și de nu mai puțin de 28 de puncte. În tur, orădenii s-au impus cu 6-0 în fața cermeianilor.

Formații probabile:

Cermei: Balica – Siminiceanu, Lazăr, Siminic, F. Nica – Piț, Iosu – Ghighilicea, Sîntean, Sevici – Vasinc.

C Bihor: M. Pînzariu – C. Jurj, C. Preklet, Al. Băican, K. Gagyi – Ioviță, R. Farcaș, Gunie – Vînău, Sg. Jurj, Fl. Chitaș.

Arbitri: Andrei Nagy (Măhăceni – Alba) – Ioan Cozorici (Zalău – Sălaj), Daniel Popa (Câmpeni – Alba)

Observatori: Zaharia Ciev, Ionel Poclid (ambii din Timişoara)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button