UTA Arad

Rednic nu crede că Micovschi va juca la Rapid nici din vară: „Acolo nu au timp să stea să vorbească cu tine, să mai facă o glumă…”





Zilele trecute, Dan Șucu a declarat că Rapidul îi va oferi o șansă lui Claudiu Micovschi în sezonul ce vine. Patronul giueleștenilor consideră că golgheterul la zi al UTA-ei a demonstrat ce a avut de demonstrat în sezonul în care a fost împrumutat la Arad și că formația bucureșteană îi va da o șansă din vară.

Cu toate astea, Mircea Rednic nu e – însă – prea convins că mijlocașul său de bandă chiar o va părăsi pe UTA și invocă felul de a fi a orădeanului. Totodată, „Puriul” i-ar mai antrena și din vară pe Cătălin Vulturar (20 de ani) și Rareș Pop (18 ani), ambii devenind jucătorii Rapidului în această iarnă. „E clar că el merită să fie la Rapid, dar acum  depinde și de ce vrea Mico. Am vorbit cu el, și el își dorește, eu cred că într-o lună și jumătate vine înapoi. Sau cel puțin asta îmi doresc eu. Mico e tip sensibil și are nevoie de un ambient calm, serios. Acolo nu au timp să stea să vorbească cu tine, să mai facă o glumă și el a simțit-o pe pielea lui. Eu aș vrea să îi țin pe toți jucătorii de la Rapid, ar avea de câștigat. Nu mă deranjează dacă la început de pregătire vor pleca la Rapid să își încerce șansa, dar eu îi primesc pe toți trei cu brațele deschise dacă nu reușesc să se impună acolo”, afirmă antrenorul „Bătrânei Doamne”, care l-a folosit inclusiv fundaș stânga pe Micovschi în acest sezon.

Claudiu Micovschi a fost luat de Rapid de la Avellino, din Italia, în vara lui 2023, dar a fost împrumutat la UTA fără să debuteze oficial în tricoul „alb-vișiniu”. Fotbalistul orădean a marcat 7 goluri în sezonul regular pentru formația arădeană, cele mai multe pentru echipa lui Mircea Rednic.

Rednic îl laudă pe Benga: „Săracul face eforturi pentru el”

Nu e prima oară când Rednic vorbește la superlativ despre Micovschi, dar „Puriul” are și alți jucători pe care îi apreciază pentru cum se pregătesc, iar vicecăpitanul Benga (34 de ani) e unul dintre ei. „Cum e soarta, eu ziceam că Alex merită să rămână în lot ceea ce ce a făcut pentru echipă. Că e băiat bun, profesionist, se pregătește bine și iată că a ajuns să fie jucător de bază. Și săracul face eforturi pentru el și vorbesc aici despre felul cum se pregătește. El plătește în stânga și în dreapta pentru masaje speciale, intră în butoaie cu gheață, se închide în saună”, a afirmat „principalul” arădenilor.

2 comentarii

  1. Ceea ce mă uimește pe mine, este faptul că, atunci când la transferat pe Rareș Pop, putea foarte ușor să îl ia definitiv pe Micovshi la UTA.
    De ce nu a făcut-o, acest mare,, patron ” Meszar?
    Banii, banii, banii…..
    Să nu mai vorbim de datorie…….
    Keseru, etc…..

    13
    11
  2. Asa ar fi ideal , numai ca și în situația unui viitor împrumut a lui Micovschi, Rapid va cauta sa câștige la salarizarea lui indreptand jucătorul spre alta adresa. Apoi chiar el nu are timp de pierdut. I se oferă ocazia și va profita de ea. E peste Petrila și tot ce mai au ei acolo. Vine și la apărare, jucător complet, permanent cuplatmental. Cu Rahmani și Funcho , devine,, furtuna perfecta”. Cineva pe aici a sezizat ce am sezizat cu toții. Se va aminti mereu jucător consacrat de UTA. E puțin, e mult !?

    17
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button