Minifotbal, futsal

Șimandul cedează pe teren propriu cu Târgu Mureș, dar încă poate evita retrogradarea din Liga 1 la futsal!

În cadrul etapei secunde a play-outului Ligii 1 la futsal, Șoimii Șimand o găzduia pe CSM Târgu Mureș, echipă pe care o învinsese pe acasă în sezonul regular, cu 5-4. Doar că formația transilvăneană și-a luat revanșa cu un sec 7-3, după ce la pauză avea 3-1 pe tabelă.

Dumitru Copil, cu o „dublă” și Daniel Mărcuș au înscris în contul formației din județul nostru, în timp ce dincolo au punctat: Nagy, Nicola, Lapoși, Tifan, Alioani, Ordogh, iar profesorul Mărcuș și-a dat și un autogol. „Pe lângă absențele importante, diferența au făcut-o ratările, noi ajungem în poziții clare de gol și nu marcăm. În patru rânduri am lovit și bara, până la urmă și aceste ratări vin pe fondul lipsei de antrenamente împreună. Se știe că aproape toți dintre noi avem și servicii, ne pregătim cum putem. Păcat, puteam scoate mai mult din acest meci, dar nu dezarmăm. Până la urmă, încă suntem la mâna noastră, dacă îi batem pe cei de la West Deva acasă și restul rezultatelor sunt normale, putem evita ultimul loc și să jucăm și la anul în Liga 1. Meciul e programat în luna aprilie, iar Digi Sport și-a manifestat intenția să transmită în direct meciul”, ne-a declarat Daniel Mărcuș, care a ajutat pe banca tehnică a „șoimilor” de Dumitru Buruiană.

Ambii au intrat și pe teren azi, contra celor de la Târgu Mureș, alături de: Alex Stejar, Alin Ciornei, Dumitru Copil, Florian Albu, Darius Galeancu, Andrei Trif, Raul Tomuța, Ianis Onița și Florin Năstase. La capitolul jucători accidentați îi regăsim pe: Claudiu Ujoc, Andrei Cordoș, Dan Morariu, Jasper Laurovics și Andrei Neagu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button