UTA Arad

Un ilfovean îi fluieră pe…ilfovenii lui Pîrvu la Arad, UTA a câștigat o singură dată în SuperLigă cu Bîrsan la centru!





Poate delegația celor de la FC Voluntari și doi dintre arbitrii întâlnirii de luni, cu UTA, vor lua același avion în drumul spre Arad, via Timișoara. Și asta pentru că inspirata Comisie Centrală de Arbitrii-a delegat pe bucureștenii Marcel Bîrsan și Radu Ghinguleac la partida dintre…ilfoveni și arădeni.

„Centralul” de 42 de ani o „fluieră” în premieră stagională pe „Bătrâna Doamnă” la Arad, după ce a prins-o în deplasările de la Sfântu Gheorghe și Iași. În ambele gazdele s-au impus cu 1-0, prin reușite venite târziu în meci de la Aganovic și Harrison. Pentru Voluntari e a doua deplasare consecutivă în care e arbitrată de Bîrsan, după ce Sepsi a bătut-o cu 4-0 în penultima etapă a sezonului regular. În schimb în grupele Cupei României, „celeștii”, conduși încă de cuplul Poenaru – Dună, au trecut cu 2-0 la Farul avându-l pe ilfovean la centru.

Revenind la UTA, aceasta a fost arbitrată de numai puțin de 15 ori de Marcel Bîrsan și a câștigat în doar două ocazii, una singură pe scena primului eșalon. Se întâmpla în august 2022, când Postolachi și Cascini anulau reușita lui Bălan în UTA – U. Cluj 2-1, de pe „Francisc Neuman”. Celălalt succes survine tocmai din luna mai 2017, când arădenii se impuneau cu un sec 3-0 pe „Dan Păltinișanu”, în liga secundă. În rest, Bîrsan a mai fost martor la 8 remize și 5 eșecuri ale „roș-albilor” de pe Mureș. Ultima remiză a utiștilor cu arbitru de mâine implicat a fost tocmai cu FC Voluntari, în play-outul sezonului trecut. A fost un 1-1 semnat Lopes, respectiv Ubbink.

Marcel Bîrsan poartă și ecusonul FIFA și a prins partide de mâna doua în Europa, un amical dintre Cipru și Lituania și două confruntările din tururile preliminare ale cupelor europene: Escalades – Podgorica, respectiv Bohemians Praga – Bodø/Glimt.

La meciul de luni, de la ora 17,30, ce consemnează debutul în play-out al celor de la UTA (20 de puncte) și Voluntari (14 puncte), bucureșteanul e asistat la cele două tușe de concitadinul Radu Ghinguleac și lugojanul Raul Ghiciulescu, iar dintre cele două bănci de sătmăreanul Florin Mazilu. În Camera VAR se vor afla Virel Flueran, din Craiova și Alexandru Filip, din Constanța.

Va nota prestația arbitrilor orădeanul Octavian Șovre, iar observator din partea LPF e brașoveanul Marian Ivan.

7 comentarii

  1. inca o dovada de josnicie miticista delegarea asta..n-o fi el ,BARSAN mare fan al celor de la Voluntari ,dar e clar ca in cazul decizilor la limita nu o sa ne avantajeze pe noi niciodata,exista o gramada de precedente in acest sens….sunt convins ca de exemplu,chiar daca prin absurd i s-ar propune lui HATEGAN sa arbitreze UTA,nu ar accepta,fiindca e constient ca in situatii limita nu ar putea fi impartial//ma rog ,unii de peste Carpati au FOARTE mult tupeu si obrazul gros..TOCMAI cand ziceam ca in ultimul timp parca nu ne-au mai furat arbitrii atat de mult ca inainte ..

    18
    1
  2. Campania impotriva UTA-ei continua pe toate fronturile si nu este subiectivism sau scenarita,doar ceea ce se vede si se citeste!
    Greseli in delegari si de arbitraj exista si vor mai exista dar se pare ca nu intamplator.
    Urmeaza 9 meciuri de tratat foarte serios!

    24
    7
  3. Adică pierderi de peste 2 milioane euro anul trecut, doamna meszar cum se poate? Este posibil ca prima oară adevărații suporteri să nu beneficieze de reducerea aceea de 10% și peste 4000 de suporteri au abonamente, mai multe ca în 2023, și datoriile cresc, cum e posibil? Rușine comitet UTA, nu meritați nimic, sinteti oameni de nimic, nu vă e rușine de noi? Noi adevărații suporteri ce să facem doamna meszar, vrem explicații? Spuneți ceva dacă tot a-ți ajuns în comitet. Hai UTA, hai ARADUL, forza uta oriunde, oricând ?️?

    12
    20
  4. Meszar = Consiliul de administratie AFC UTA=prieten cu Falca= Viclenii, datorii, smecheriii.Daca scapam anul asta de retrograradare e ok, dar de datorii cand scapam ? Cand va fi UTA pe plus , din vanzari de tinere talente pe bani adevarati, din contracte din care sa aducem beneficii UT-ei.Cat va fi Meszar inhaitat cu Falca , niciodata !

    8
    17
  5. Giruta clar ai ceva probleme la cap,ți-am mai spus și nu numai eu, ești un om cu probleme, eu cunosc doctorițe, chiar în familie care se ocupă cu așa ceva, te pot ajuta dacă vrei? Forza uta oriunde, oricând ?️?

    2
    13
  6. Cum sa delegi pe acest BARSAN din Ilfov ? UTA. o sa aiba probleme cu el ,ramane de vazut cat de corect va fi . Dar daca baietii vor juca foarte bine si vor inscrie, totul va fi perfect. FORTA UTA Arad, HAI BAIETII , VICTORIA !!!

    5
    1
  7. @Vanter,Vanterica…A fost cam lunga ziua la Ocska???Tu jignesti pe oricine,oricand,oricum???Bagi o „prelungita”?
    Vezi ca il rugam pe @Lucian sa dea drumul la caine din lant,peDSDixie(Pinocchio) si iar te musca..:-)))

    10
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button