Cluburi polivalente

Halterofilii CSM-ului, pe podium la Cupa României: Daniel Jigău – o nouă demonstrație de forță! Rezultate bune și pentru sportivii de la CSȘ Gloria





Un nou concurs cu rezultate notabile în dreptul secției de haltere a CS Municipal Arad, iar asta i se datorează în primul rând antrenorului Adrian Jigău, ambițios și mai determinat de la an la an pentru a descoperi talente locale, gata să se afirme chiar și pe scena internațională.

Fiul acestuia, Daniel Jigău, cu șanse de a-i călca pe urme tatălui său, este deja o certitudine pe plan intern, el ocupând primul loc la Cupa României de juniori I (Bascov-Budeasa, 11-15 martie), categoria 61 de kilograme, cu 100 kg. la smuls, 130 aruncat și 230 total. La aceeași categorie și competiție, Roberto David Razim Ciurar s-a clasat pe locul 3, cu 90 smuls, 108 aruncat și 198 total.

Alexandru Ionuț Pițuca a terminat pe locul 7 la categoria 96 de kilograme, cu 66 smuls, 82 aruncat și 148 total. La campionatul de selecție a juniorilor III, din aceeași locație, Maria Denisa Ciurar a ocupat locul 3 la categoria 32 de kilograme, cu 20 smuls, 30 aruncat și 50 total. „Toți au concurat bine, cu recorduri personale de concurs, urmează finala Campionatului Național pentru juniori II (n.a. 17 ani), programată la Bistrița în luna aprilie”, spune Adi Jigău.

Micii halterofili de la CSȘ Gloria Arad s-au remarcat la selecția juniorilor III

Și sportivii de la CSȘ Gloria Arad au avut o comportare bună la întrecerea celor mai mici dintre halterofili. Gabor Marko Laioș a luat locul 3 la categoria 40 de kilograme, Sucigan Nectarie, locul 3 la categoria 55 de kilograme, iar Petru Seran Bogdan s-a clasat pe 5 la categoria +55 de kilograme. Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Adrian Crișan și Rareș Boldura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button