Fotbal juniori

Livada a făcut „dubla” la faza județeană a Cupei Satelor U13, echipa lui Maghici nu a luat gol la turneul final! + FOTO

Pentru al doilea an consecutiv, copiii din Livada au câștigat faza județeană a Cupei Satelor U13. A fost o finală în patru, la Socodor, acolo unde elevii lui Casian Maghici au avut ceva probleme cu echipa din Zimandu Nou. De fapt, cele două au terminat la egalitate de puncte doar că Livada a avut un golaveraj superior.

Rezultatele competiției

Socodor – Zimandu Nou  0-4

Livada – Vânători  4-0

Socodor – Vânători  1-1

Livada – Zimandu Nou  0-0

Zimandu Nou – Vânători  2-1

Livada  – Socodor  6-0

Clasament final

1. Livada 3 2 1 0 10 – 0 7 pct.

2. Zimandu Nou 3 2 1 0 6 – 1 7

3. Vânători 3 0 1 2 2 – 7 1

4. Socodor 3 0 1 2 1 – 11 1

Arbitri: Sebastian Mako, Ciprian Pătroi, Paul Iovescu. Observatori AJF Arad: Andra Mako, Leontin Buda, Ionel Iovescu

Așadar, Livada, formată pe scheletul grupei de 2012 de la Viitorul, va reprezenta pentru al doilea an la rând județul Arad la „zonă”. „Cred că am meritat să câștigăm Cupa Satelor pentru al doilea an consecutiv, rezultatele de la turneul final au dovedit asta. Doar partida cu Zimandu Nou a fost echilibrată, fiindcă – practic – am jucat cu mulți alți jucători legitimați la Viitorul și valorile au fost apropiate. Îi mulțumesc mult lui Giovanni (n.a. Catanzariti) pentru că a fost de acord să participăm, atât eu cât și copiii, a fost o experiență frumoasă pentru ei. De asemenea, trebuie să mulțumesc pentru implciare părinților care ne-au susținut mereu, domnului primar Iosif Bimbo, doamnei viceprimar Simona Nan, domnilor condilieri locali  de la Livada și nu în ultimul rând lui Ovidiu Coman, pilonul participării noastre la această competiție. Acești copii minunați merită felicitați, este munca lor. Încercăm să ducem faza zonală la Arad, să vedem dacă vom reuși. După ce aflăm programul, ne vom organiza rapid și chiar am dori să mergem mai departe la faza națională”, a spus Casian Maghici, antrenorul celor de la Livada.

Campionii județeni ai ediției 2024 a Cupei Satelor U 13 sunt: David Oprea, Vlad Bilan, Luca Mladin, Darin Margină, Tudor Pașca, Victor Dagău, Tudor Dagău, Darius Jurcă, David Coman, Rareș Herdeuț, Dragoș Olariu, Marc Varga, Răzvan Fărău, Cezar Resiga, Andrei Ember, Marc Nagy.
Festivitatea de premiere a fost efectuată de Răzvan Cadar, președintele Asociației Județene Arad, Ioan Jura, primarul comunei Socodor și Petrică Crișan, președintele divizionarei terțe, care au oferit medalii, diplome și cupe. Cel mai bun jucător a fost desemnat Florin Sabău (Socodor), iar cel mai bun portar – Darius Jurcă (Livada)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button