Fotbal judetean

Președintele Victoriei Felnac a răbufnit după suspendarea lui Istin: ”Rușine!” + VIDEO!





Liderul Viitorul Arad s-a impus cu 1-0 la Felnac sâmbătă, în cadrul derby-ului etapei a 17-a Ligii a IV-a, după reușita lui Sergiu Popa, venită în minutul 68. Atunci gazdele se aflau deja în 10 oameni, după ce căpitanul Migricel Istin fusese eliminat mai degrabă pe baza unei intenții de a răzbuna duelul fizic pentru minge cu Ovidiu Vezan. Era minutul 41 și Victoria a trebuit să joace tot restul meciului în inferioritate numerică.

Conducerea lui VI-FE era furioasă imediat după ultimul fluier al lui Ionuț Nicoraș și a promis că va face și un memoria la Comisia de Disciplină a AJF, lucru ce s-a și întâmplat luni. Doar că demersul felnăcanilor nu a fost băgat în seamă, ba chiar Istin a primit două etape de suspendare, fiind încadrat la articolul 63.1.lit a) și b), unde se specifică următoarele: lovirea cu palma, cotul, brațul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului sunt: suspendarea de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică…

După câteva minute a venit și reacția lui Marius Bătrân, președintele Victoriei Felnac, pe un site de socializare, însoțită și de înregistrarea video a fazei la care Istin a văzut cartonașul roșu:

”Din nefericire o decizie nedreapta a Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Arad ,refuză dreptul jucătorului nostru Migricel Istin, de a participa la competiția fotbalistică pt următoarele două etape!!!!

Cum se poate ca arbitrul să recunoască ca a greșit, imaginile video arătând același lucru, că jucătorul a fost eliminat eronat, iar comisia să-l suspende pe jucător în baza unui articol care prevede o infracțiune pe care el nu a săvârșit-o?!

Rușine !!!!” – e mesajul lui Bătrân.

VIDEO faza după care Migricel Istin a fost eliminat de pe teren îm Felnac – Viitorul 0-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button