UTA Arad

UTA și-a reluat antrenamentele cu Pedro și Micovschi în sala de forță! „Galbenele“ au fost șterse, dar se va sta la trei în play-out!





Două zile au avut libere utiștii după succesul spectaculos cu FC Voluntari, de luni, care aduce puțină liniște în pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. La orele amiezii, Mircea Rednic și stafful său au condus primul antrenament al săptămânii, unul de la care au lipsit mijlocașii Joao Pedro și Claudiu Micovschi. Sau, mai precis, cei doi au rămas în sala de forță de la stadionul „Francisc Neuman”, în timp ce colegii lor au ajuns pe „ICRTI” după partea de stretching. Vorbim despre probleme medicale minore pentru eroul partidei cu ilfovenii și golgheterul la zi al „Bătrânei Doamne”.

În schimb, Albert Stahl e din ce în ce mai bine și se antrenează din nou cu echipa. Rămâne de văzut dacă sâmbătă, în amicalul cu Reșița, va primi ceva minute, așa cum se va întâmpla sigur cu Imoh Ezekiel. Nigerianul vrea să-i demonstreze rapid fostului și actualui antrenor că merită să fie luat în calcule pentru meciurile oficiale, deși nu a mai jucat nici un meci de pe 30 decembrie, în campionatul Nepalului.

Mai trebuie spus că utiștii care s-au aflat la limită cu cartonașele galbene, respectiv Alex Benga, Ariel Lopez, Marcelor Freitas, Marko Stolnik și Kevin Luckassen au scapăt de amenințarea suspendării. Socoteala avertismentelor în play-off/out se ia de la capăt, doar că se va sta la trei „galbene” și nu la patru cum era în sezonul regular. Omondi și Pedro au fost deja „îngălbeniți”, cu FC Voluntari.

Un comentariu

  1. Pentru băieți reluarea lucrului, pentru noi pauza de hidratare sufleteasca.!! Aveam nevoie Dacă nu jucam fotbal de vest Europa încercăm sa ținem pasul cu ei la meciuri drame cu final electrizant. Credem ca antrenamentele țin cont de evenimentele reale, trăite și nu mai este loc de teorie plictisitoare. Speram sa fim feriți de alte dramolete cu impact la corazon. Altfel vom face coada la stenturi medicale. Mai marii fotbalului se gândeau la cartonașul albastru, cum gândeau mărirea porții pentru jucători ca Adrian Petre. Lasă-ți fotbalul în pace, cum l-au gândit englezii.! Ce rost ar avea modificarea textului la Hamlet doar ca să se potrivească cu sărăcia de expresii actuale.

    20
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button