UTA Arad

Utistul Conte – căpitan integralist în succesul Guineei cu Vanuatu





Unul dintre cei doi internaționali de seniori ai UTA-ei au intrat pe teren în această seară, la Jeddah, în Arabia Saudită. Guineea a debutat la ediţia inaugurală a FIFA Series, în fața reprezentativei statului Vanuatu (locul 170 în clasamentul FIFA), pe care a învins-o cu 6-0.

Banderola de căpitan a purtat-o chiar Ibrahima Conte, elevul lui Mircea Rednic la Arad. Fundașul central a fost integralist, după ce luni după-amiază jucase modest în prima repriză cu FC Voluntari, fiind schimbat la scorul de 1-2. În cele din urmă, UTA s-a impus cu 4-3.

Morlaye Sylla (2), Mamadou Kane (2), Kandet Diawara și Ousmane Camara au înscris pentru Guineea, care peste patru zile va disputa al doilea meci competiției amicale din Arabia Saudită, împotriva naționalei din Bermuda.

Precedentul meci al fundașului central de 27 de ani pentru naționala sa datează din septembrie 2022, deși a mai fost convocat inclusiv în vara anului trecut, înainte de a semna cu UTA.

13 comentarii

  1. Un jucator care a dat semne bune,la UTA,initial..L-am „ginit”din prima ca este foarte rudimentar,nu are tehnica deloc si mutat pe stanga este total aerian,avand doar un picior,celalalt este doar pentru sprijin..Imi pare rau ca mi se adeveresc presentimentele…Stolnik este 10 clase peste el.
    Daca recapitulam lufturile,polizarile,caderile pe burta sau in fund si golurile luate de pe el…In concluzie????

    21
    6
    1. Giruta asta cu km parcurși vb peste 30-40 ani, să vedem, posibil să te întrec, pace ție, forza uta oriunde, oricând ??️

      5
      0
  2. Apropo’s…Oare cat ar costa Bauza?Cred ca e cel mai bun Play-maker din Romania,momentan,din toate punctele de vedere…….Mie imi place foarte mult.De fapt mi-a placut mereu,de cand a aparut in Romania

    18
    7
  3. Ce Bauza ? Tu nu vezi ca l-am dat pe Rares Pop pe maruntis ? E foame mare in conducere. Pe minus cateva milioane de euro. N-au avut bani nici de licenta UEFA. Cu parere de rau, dar administratia Meszar e complet depasita. Ar fi cazul sa vinda unor investotori care chiar vreau sa bage bani seriosi in clubul nostru drag. E timpul sa ne gandim si la noi, nu sa crestem jucatori ai cRapidului !

    21
    9
  4. Mai degrabă un majordom, decât conte. Cine știe ce fotbal se joaca și pe acolo unde Conte are tot grad mare, căpitan. Greu, înalt, peste media apărării, în loc de siguranță, mai mult sperie. Ca apărător necazul e ca nu poți fi lucrat. Aici ori ai aptitudini, ori nu. Ma rog, Rednic ne poate contrazice. Vedem cum la FCSB, lider autoritar nu găsim stoper de valoare. Altfel ca în scheciul lui Mălăele la maternitate. Medicul ,, Felicitări, aveți un băiat, seamănă leit cu d-stra „.Zic.:si nu se mai poate face nimic”?

    14
    3
  5. Faptul ca Ibrahima Conte a purtat banderola de capitan al Guineei este o dovada clara ca jucatorul UTA-ei este apreciat in tara sa natala pentru prestatiile sale constant bune in Superliga Romaniei.

    Fiind suspendat pentru citeva meciuri, a revenit in lotul UTA-ei contra Voluntari insa evolutia sa a lasat mult de dorit.

    Sper ca banderola de Capitan al Guineeii si rezultatele pozitive obtinute cu echipa sa nationala, sa-l motiveze in continuare intr-o pregatire fizica mult superioara celei aratate pina acum, care sa-i permita o mult mai buna mobilitate, viteza de reactie, anticipare si citire a jocului in careul propriu.

    De la vara incolo, v-a trebui sa ne imbunatatim substantial cifrele statistice pe faza defensiva si am banuiala ca titularii de astazi vor fi trecuti pe banca, in cel mai bun scenariu.

    Parerea mea, doar cei care vor dovedi in aceste ultime jocuri de play-out ca pot face diferenta si merita sa continue la UTA, v-or ramine in lot si pentru sezonul urmator !

    Cu siguranta Rednic le v-a da sanse tuturor jucatorilor asa cum a promis !

    19
    1
  6. Il subestimezi pe Mititelu avand curaj da intreb de Bauza. Sub 1,5 mil nici nu-ti radpunde la telefon

    5
    0
  7. @Vanterica,poate ca am exagerat dar de mic m-a dus tata cam peste tot prin deplasari,la fel merg si acum,cu toata familia de majoritatea ori.

    6
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button