Fotbal judetean

O „manita” pentru Pința la întoarcerea acasă: CS Beliu – Victoria Zăbrani 5-1





Originar din Șiad, Leo Pința a avut ambiția să obțină un rezultat bun cu Zăbraniul, la Beliu, dar echipa sa nu a avut nici o șansă. Gazdele aveau 4-0 pe tabelă după nici jumătate de oră de joc, după care au mai oprit „motoarele”, gestionându-se pentru deplasarea de la Șimand, unde e în joc poziția a 6-a în clasamentul Ligii a IV-a.

Oamenii lui Filipaș au început tare și Mașniță l-a depășit extrem de ușor pe Turc și Brutyo nu a avut ce face din poziție de unu la unu cu fostul atacant al Ineului în Liga 3-a. Era doar minutul 3, iar șutul bun al lui Godoci a fost doar un simplu foc de paie pentru Victoria, căci în 8 minute (19-27), belenii au decis – practic – soarta punctelor. Revenit după suspendare, golgheterul Purtan a taxat promt letargia apărătorilor lui Pința și a marcat cu latul după cornerul lui Hulbăr. A venit rândul lui Zamă să înscrie cu o execuție frumoasă de pe 16 metri, după care, din nou, corner Hulbăr și „cap” Onoc pentru 4-0, scor la care cele două echipe au intrat la vestiare.

Pința trebuia să schimbe ceva și a adus trei jucători de pe bancă la pauză, iar unul dintre ei, Cătălin Goia, a reușit să pună „număr la casă” pentru echipa sa, la capătul unei contre rapide. Nici ceilalți jucători nu au intrată rău în joc, doar că Zăbraniul nu au mai creat mari pericole la buturile ex-ului Mitrea. Mai mult, cu 5 minute înainte de final, Mâneran l-a lăsat singur cu portarul pe Cotoc și acesta consfințit „manita” amfitrionilor. 5-1, rezultat final.

Filipaș: „Fără istoric, dar nu am jucat la fel de bine precum meciurile trecute”

Belenii leagă primele victorii ale returului și se apropie la 4 puncte de Șimand, pe care o și întâlnesc runda ce vine. „ A fost un joc fără istoric, am condus cu 4-0 la pauză, apoi ne-am relaxat 5-1 scor final. A fost ok, dar nu cred că am jucat la fel de bine precum meciurile trecute. Nu prea am jucat ce-am lucrat la antrenamente, însă nu pot să nu fiu mulțumit cu scorul 5-1. Sperăm ca la meciurile următoare să ne prezentăm la fel de bine, să le câștigăm și să rămânem acolo sus. Obiectiv nu avem pentru că echipa s-a făcut în șase luni, mai trebuie omogenitate, mai trebuie multe lucruri. Eu personal sunt foarte mulțumit de băieți și sper să continuăm cu aceleași rezultate”, a spus antrenorul gazdelor de sâmbătă, Costel Filipaș.

Pința: „Îmi asum înfrângerea”

Zăbraniul nu a reușit să rămână pe valul pe care a urcat-o Maxim în prelungirile meciului cu Păulișul și pierde din nou o deplasare cu destule goluri încasate. „Este o înfrângere care mi-o asum, probabil unii jucători au crezut că venind la Beliu am câştigat jocul. Eu zic că, din nou, greșelile elementare ne-au adus primele 4 goluri după care am încercat să ne trezim prin schimbări. Ne așteaptă încă etape grele dar 100% în jocul următor vor apărea schimbări, indiferent de rezultat pentru că trebuie să încercăm și altceva. Avem momente în faza de apărare și linia de mijloc când suntem complet în afara jocului”, a declarat Leontin Pința, antrenorul Zăbraniului.

 

 

Formații:

Beliu: Mitrea – Bogdan, Rusu (59 Cotoc), Călăceanu, Hulbăr – Onoc, Purtan – Zamă (54 Popovici), Cohan (59 Jurcă), D. Mâneran – Mașniță. Antrenor: Costel Filipaș.

Victoria: Brutyo – Fărău (46 Costea), Hodan, Vizitiu, Turc – Godoci, C. Gîlcă  (76 Păulescu) – Cleuță, N. Maxim (46 Varga), Zubașcu (68 Țuța) – Dancă (46 Goia). Antrenor: Leontin Pința.

Arbitri: Tudor Jurcă  – Ovidiu Dașcău, Remus Naghi. Observatori AJF: Traian Enoiu, Bogdan Pește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button