Cluburi polivalente

La Sala UAV-Mihai Botez au demarat „naționalele” U15 la tenis de masă, care sunt arădenii cu șanse la medalii?

Aradul găzduiește în această săptămână una din cele mai importante competiții interne ale primăverii. Mai exact, de azi până duminică, 31 martie, vor avea loc la sala de sport a Universității Aurel Vlaicu (Micălaca, str.Elena Drăgoi, nr.2-4), Campionatele Naționale de tenis de masă individuale și pe echipe la categoria sub 15 ani. Primele două zile, miercuri și joi, sunt rezervate concursului pe echipe, pentru ca de vineri până duminică să se joace la simplu, dublu și dublu mixt. Se va juca zilnic, în două reuniuni, de la orele 9 și 16, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Așadar, prilej pentru iubitorii de sport din Arad să urmărească la treabă cei mai de perspectivă juniori și junioare din țară. Iar printre ei se află și numeroși sportivi arădeni, legitimați la CS Municipal, cu speranțe de clasări cât mai bune. La feminin, echipa e formată din Maya Madar, Daria Măguran, Teodora Horvat (Serbia, are drept de a juca doar pe echipe), Iarina Trușculescu și Ina Șipoș, iar la masculin, echipa e formată din Ionuț Mortasifu, Milan Berki, Sergiu Bej și Yanis Clenciu. Toți, cu excepția sârboaicei Horvat, vor juca și în celelalte probe, de simplu, dublu și dublu mixt.

În altă ordine de idei, zilele trecute, Adela Strună a obținut un rezultat bun la Naționalele de seniori de la București, ea avansând până în sferturi pe tabloul de simplu, unde a cedat cu 0-3 la seturi în fața Adinei Diaconu. Până acolo, eleva lui Cristi Dodean trecuse în 16-mi și optimi de Andreea Clapa, 3-2 și Angelica Toma, 3-1. Cealaltă jucătoare de valoare a Aradului, Alesia Sferlea, a avut ghinionul de a da chiar în primul tur peste mult mai bine cotata Eliza Samara, în fața căreia a cedat cu 0-3 la seturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button