UTA Arad

Rednic nu a scăpat de ce se temea, Micovschi și Luckassen nu joacă la Cluj! Schimbă „Puriul” și între buturi?

Mircea Rednic nu a blufat când s-a plâns de problemele medicale cu care jucătorii săi s-au confruntat în această săptămână, înainte de partida de sâmbătă seara, de la Cluj. cu Universitatea.  „Am o listă cam mare de jucători care nu au participat la antrenamente, vin după 8-10 zile de absență sau pregătire separată, specifică. Pe mine asta mă interesează, ca la meciul de sâmbătă, de la ora 18, să fim compleți”, spunea ieri antrenorul UTA-ei.

Iar astăzi „Puriul” a trebuit să renunțe la doi dintre titularii săi, piese esențiale în atac. Vârful Kevin Luckassen are dureri mari în zona tălpii și, chiar dacă a încercat să se antreneze normal în ultimele zile a declarat forfait. Apoi, Claudiu Micovschi s-a ales cu o viroză și nu poate juca nici el mâine seară, la Cluj. Orădeanul este golgheterul la zi al UTA-ei, cu 8 reușite. În aceste condiții, e de așteptat să apară pe gazon încă din primul minut doi dintre Rareș Pop, Omondi, Morar sau Tudorie. Nigerianul Ezekiel Imoh e și el în lot, dar e greu de crezut că Rednic îl va titulariza din prima.

În autocarul care a plecat spre Cluj la orele amiezii nu s-au mai urcat nici Albert Sahl, Raul Stanciu și Răzvan Trif. Cu toate că acesta a spus ieri că de abia așteaptă să demonstreze că U. l-a ținut nemeritat pe bancă.

Altfel, Mircea Rednic are de luat o alegere între buturi. Dincolo de cele trei goluri luate cu FC Voluntari, Florin Iacob se gândește mult și la starea de sănătate a mamei sale care nu e deloc bună. „Nu avem ce face, i-am dat și exemplul cu tatăl meu. Chiar am făcut tot ce e omenește posibil, dar cu toți banii pe care îi am, nu am putut să fac nimic pentru tatăl meu. Așa e și mama sa în situația asta, sper ca Dumnezeu să o țină cât mai mult printre noi. Vedem, e o situație mai delicată, cu el am discutat, e prezent, se antrenează cu noi,  vedem ce decizie vom lua la meciul de sâmbătă”, a spus „principalul” arădenilor.

2 comentarii

 1. Luckassen nu ar fi nici o pierdere…ma rog…Iti piere cheful sa vezi si sa citesti cati carcotasi se bucura daca(si cand) UTA are probleme…
  Astept cu mare nerabdare inca o convocare de miting,din partea SCU,protest impotriva suspendarii date,absolut doar din cauza lor..Nu comunicate si sedinte de ambrambureala ieftina!
  Au privat absolut intentionat,premeditat, dreptul nostru,al suporterilor adevarati UTA de prezenta,stiind foarte bine sanctiunile.
  Apropo’s…Daca intri pe pagina ANAF,te crucesti ce datorii are Apreotesei asta…Peste 50 milioane Euro…Plus Leasinguri neplatite,scadente depasite….
  Adica nu 50 de Euro….Ei vorbesc despre 5 milioane?Pai ei nu au buget nici de reoaratii camioane atata..:-))
  Usor,usor…toate la timpul lor…
  UTA LIBERA,adica..LASA-TI UTA IN PACE!!!

  19
  5
  1. Diferenta este ca Apreutese e dator pe banii lui personali, pe averea familiei sale, ….. la UTA, Soani nu pierde nimic, ca banii datorati nu-s a lui! Apreutese are o raspundere limitata, dar are! Dl. Meszar nu are nici o raspundere! Nici in liga I nici a ….4! Tenerife!

   2
   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button