UTA Arad

Iacob și-a pierdut mama în dimineața meciului de la Cluj, va apăra Kucher!







Aflat la Cluj cu echipa, pentru meciul cu U. din  cadrul etapei secunde a play-outului SuperLigii, Florin Iacob a primit chiar în această dimineață vestea decesului mamei sale. Janeta Iacob era grav bolnavă de ceva timp și s-a stins la vârsta de 66 de ani.


Portarul UTA-ei era tot mai afectat în ultimele săptămâni de starea de sănătate a mamei sale, iar colegii și antrenorii i-au fost alături cât au putut. „Nu avem ce face, i-am dat și exemplul cu tatăl meu. Chiar am făcut tot ce e omenește posibil, dar cu toți banii pe care îi am, nu am putut să fac nimic pentru tatăl meu. Așa e și mama sa în situația asta, sper ca Dumnezeu să o țină cât mai mult printre noi. Vedem, e o situație mai delicată, cu el am discutat, e prezent, se antrenează cu noi,  vedem ce decizie vom lua la meciul de sâmbătă”, spunea în urmă cu  două zile Mircea Rednic. ”Suntem alături de căpitanul nostru, Florin Iacob, în aceste clipe triste în care se desparte de mama lui. Sincere condoleanțe, Florin!” – a transmis și clubul UTA pe contul oficial de facebook.


În aceste condiții, e clar că între buturi va apărea Danylo Kucher, care a jucat chiar pe „Cluj Arena” unul dintre cele trei meciuri stagionale în „alb-roșu”, în succesul cu 3-1 al arădenilor. Rezerva ucraineanului va fi Denis Lungu-Bocean, care va ajunge de urgență la Cluj în jurul amiezii.

Sportarad.ro îi transmite sincere condoleanțe lui Florin Iacob și familiei sale, Dumenezeu să o odihnească în pace!



10 comentarii

  1. Nimeni nu poate trece peste cele trecătoare. Dureri mute individuale cu ecou în prieteni. Ne pregătim toată viata pentru asta și când vine tot nepregătiți suntem. Preț greu plătit pentru momentele efemere de liniște terestra.. Totuși exista de mii de ani credință în cel ce a zidit cursul incredibil al unei evoluții unice. Credem în adormirea creștină ca în somnul curat al unei noi existente. Dumnezeu sa o odihnească !!

    27
    3
  2. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace, iar lui Florin și familiei lui sa-i dea multă putere și alinare

    13
    0
  3. VIAȚA MERGE MAI DEPARTE!…IAR MAMA TA ESTE MÂNDRĂ DE TINE PENTRU FELUL DE OM CARE EȘTI, GENEROS, FAMILIST ȘI UN BUN CĂPITAN!!! MAMA TA TE VA VEGHEA TOT TIMPUL DE ACOLO DINTR O STEA!!!! SĂ FI PUTERNIC CĂPITANE!!!

    5
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button