UTA Arad

Sabău, pe lungimea lui Rednic: „Trebuia să facem mai mult ca să putem câștiga jocul, totuși e un punct muncit și meritat”







Deși și-a prelungit seria meciurilor fără eșec, la 8 și fără gol încasat, la 7, Universitatea Cluj viza toate punctele în fața propriilor suporteri, în compania unei echipe UTA cu destule probleme de lot. „Șepcile roșii” au avut mai mult inițiativa, dar multe ocazii nu au fost la poarta lui Kucher, care – totuși – a avut două intervenții destul degrele.


Ioan Ovidiu Sabău nu a mai dorit să filosofeze prea mult pe marginea prestației elvilor săi, ci a preferat să păstreze mai ales aspectele pozitive ale serii. „În momentul de față,e mai bine să nu vorbesc, dar apreciez munca jucătorilor, efortul pe care l-au făcut și că este un punct muncit și meritat. Prea multe nu vreau să zic. Am fost destul de bine organizați, pregătiți să fim mult mai atenți la faza defensivă, pentru că la meciul pe care l-am pierdut cu 3-1 ne-au surprins pe o posesie prelungită. Așa ne-a adormit adversarul, am pierdut mingile și era 2-0 la un moment dat pe construcția noastră și atunci sigur că a trebuit să găsim la acel echilibru, să jucăm foarte bine și defensiv. Dar, în același timp, trebuia să le punem mai multe probleme, să ne creăm mai multe ocazii. O primă repriză destul de bună, în a doua repriză au fost anumite momente de joc bune. Trebuia să facem mai mult ca să putem câștiga jocul. Au fost câteva momente în care am luat deciziile greșite, am avut superioritate numerică în zona laterală, posibilitatea să finalizăm în zona de 16 metri. Nu am reușit, am fost blocați, dar mergem înainte, ne vom pregăti mai bine, urmează o săptămână grea”, a punctat antrenorul someșenilor la finalul disputei cu UTA.


Pe U. o așteaptă o dublă întâlnire cu Hermannstadt. Prima, pe „Cluj Arena”, în sferturile Cupei României, iar a doua, în play-outul SuperLigii, la Sibiu. „Ca și celelalte echipe rămase în cursă să jucăm finala, asta ne-am propus. Pentru noi e o competiție importantă, să vedem cum voi alcătui echipa pentru această partidă importantă, pe care o s-o tratez ca atare. Nici nu se pune problema să joc cu echipa a doua, voi juca cu jucătorii care simt eu că sunt în formă și care vor putea califica această echipă”, a adăugat Sabău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button