Minifotbal, futsal

Șimandul a pierdut cu „linia verde” la Mărășești, dar speranțele pentru menținerea în Liga 1 de futsal rămân aprinse!





A venit și al treilea eșec pentru Șoimii Șimand în play-outul Ligii 1 la futsal și era greu să se întâmple altfel. În primul rând, formația arădeană a parcurs cei 650 de kilometri până la Mărășești, în județul Vrancea, în ziua jocului, iar în al doilea a contat foarte mulți juniori.

Doar antrenorii-jucători Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană, dar și Ciprian Balaban au crescut media de vârstă, a unei echipe ce i-a mai avut pe parchet în această după amiază pe: Florin Năstase – Darius Galeancu, Andrei Trif, Ianis Onița, Raul Tomuța, Deian Bătrânuț și Andrei Neagu. Tabela s-a oprit la scorul de 6-1 (2-0) pentru Mausoleul Mărășești, după reușitele semnate Tudose 2, Iliescu, Ion, Popa, Lupu, respectiv Mărcuș.

Așadar profesorul de la cârma „șoimilor” a fost singurul marcator al echipei sale în județul Vrancea, dar își pune cenușă în cap: „Cam mi-am îngropat echipa azi, am ratat vreo patru ocazii rarisime. Păcat, cu puțină atenție în plus, chiar dacă am fost cu copiii la Mărăsești, puteam obține un rezultat mai bun în compania unei ce va juca în semifinalele Cupei României. Sunt mândru de băieții care au fost azi cu mine, știu foarte bine pe unde suntem ca și buget și condiții oferite în acest prim sezon în Liga 1 și încă jucăm pentru salvarea de la retrogradare. Chiar etapa viitoare jucăm meciul decisiv, acasă, cu ACS West Deva, un meci care mai mult ca sigur va fi televizat pe Digi Sport. Pe 22 sau 23 aprilie îi așteptăm la Șimand pe toți cei care vor să vadă o echipă ce-și va da sufletul pe teren și va încerca să joace un futsal cât mai bun”, a transmis Daniel Mărcuș.

Până una alta, Șimandul speră ca devenii să piardă la Târgu Mureș, căci – altfel – succesul de peste trei săptămâni s-ar putea să nu le ajungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button