UTA Arad

Până la judecarea recursului, clubul UTA invită copiii Aradului la meciul cu Botoșaniul! Accesul e gratuit, pe bază de tabele

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal le-a pedepsit pe Dinamo și UTA cu închiderea stadioanelor pentru următoarele patru etape, ca urmare a incidentelor din startul partidei directe din urmă cu trei săptămâni. Asta până se judecă recursurile depuse de cele două cluburi, care consideră prea aspre sancțiunile. Și cel puțin cazul „Bătrânei Doamne” total nedrepte, neconform cu realitatea, atâta timp cât se poate demonstra că pe gazonul de pe „Arcul de Triumf” s-au bătit cu dinamoviștii doar „ultrași” de la CSA Steaua, care intraseră pe cont propriu, dar sub „umbrela” înfrățirii cu suporterii „roș-albi”, în sectorul galeriei arădene.

Dar, până ce Comisia de Apel va avea un răspuns pentru grupările pedepsite, dar Liga Profesionistă de Fotbal le-a oferit ambelor cluburi o soluție de compromis: ”Copiii au acces în condițiile art.27 din RD astfel cum a fost modificat prin decizia Cex FRF din 13.07.2023″. Dinamo va juca chiar în această seară, cu Petrolul, cu copii în tribune, iar UTA se pregătește și dea de același lucru, dacă veștile de joi sunt proaste. Iată și anunțul grupării emblemă a orașului:

”UTA așteaptă copiii Aradului la meci!

În vederea meciului cu FC Botoșani, pe care UTA îl va disputa vineri, ora 17:30, în cadrul etapei a 3-a din play-outul Superligii, dorim să facem următoarele precizări:

1. Accesul va fi GRATUIT și va fi permis EXCLUSIV copiilor sub vârsta de 14 ani. Aceștia vor veni însoțiți de UN SINGUR ADULT pentru 10 copii.

2. Conform regulamentului de organizare, însoțitorii sunt rugați să aibă asupra lor tabelul nominal cu numele și prenumele fiecărui copil de care sunt răspunzători, semnat în josul paginii.

3. Însoțitorii sunt rugați să trimită în prealabil tabelul completat, până joi, ora 17:30, pe adresa de email: club@uta-arad.ro

4. Accesul se va face inițial doar la TRIBUNA A 2-A, ”Gioni Brosovszky”.

5. În cazul în care joi, decizia de la Comisia de Apel va fi favorabilă în totalitate, toți copiii înscriși vor fi mutați în Peluza SUD.

Tabelul poate fi descărcat de aici https://shorturl.at/dtvIV

Vă așteptăm cu drag!

Haide UTA!”

FOTO: Mălina Guler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button