UTA Arad

Imoh Ezekiel – al 29-lea debutant stagional în tricoul UTA-ei, Cristi Mihai – omul meciului de pe „Cluj Arena”!

S-au disputat 9 meciuri din play-outul SuperLigii și doar unul s-a terminat la egalitate. Este vorba despre duelul la vârf dintre U. Cluj și UTA ce le permite celor două formații să rămână pe locurile 7 și 8. Duelul de pe „Cluj Arena” a produs doar trei ocazii clare de gol, două în dreptul gazdelor și una de partea arădenilor.

Aceștia din urmă au avut probleme la nivelul jucătorilor ofensivi, prin absența lui Micovschi și Luckassen și, colac peste pupăză, s-a mai accidentat și Tudorie la mijlocul primei reprize. Apoi, la pauză, Mircea Rednic a apelat și la Imoh Ezekiel, nigerianul pe care l-a antrenat la Standard Liege în urmă cu 11 ani. În ciuda faptului că nu putea câștiga niciun duel aerian cu înalții fundași ai celor de la U., africanul a jucat vârf toată repriza secundă și putea da lovitura dacă Masoero nu ar fi făcut fault de „roșu” la el în minutul 90. Cert este că Imoh este al 29-lea fotbalist pe care Mircea Rednic îl debutează la UTA în acest sezon, cu mențiunea că 11 dintre aceștia nici nu se mai află în lotul „Bătrânei Doamne”.

Altfel, Cristian Mihai încheie una dintre cele mai bune săptămâni ale carierei sale. După golul de trei puncte marcat pentru România U 21 în Armenia, în preliminariile pentru Euro 2025, mijlocașul de 19 ani a fost desemnat de către LPF și deținătorii de drepturi TV cel mai bun jucător al meciului de pe „Cluj Arena”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button