Baschet

Popov a descifrat succesul din Sepsi Arena, dar avertizează: „Probabil lumea crede că s-a terminat, dar problemele de abia acum încep”

FCC UAV Arad a intrat în săptămâna meciului doi al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Feminin cu campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, ce poate completa marea surpriză. Primul pas, unul extrem de important, a fost făcut vineri seara, odată cu succesul cu 86-79 din județul Covasna, de la care Miroslav Popov pleacă și în pregătirea „duelului” de joi seara din Polivalenta arădeană.

Asemenea președintelui Marcel Urban, antrenorul sârb a subliniat jocul echipei, dar avertizează că greul de abia acum începe.

”Pot spune că a fost surpriză, dar într-o oarecare măsură ne-am dorit surpriza și am făcut-o! Probabil că acum toată lumea crede că s-a terminat, dar nu merge așa, acum încep problemele, cum să fii mai puternic mental, să joci peste presiune. Sepsi a început meciul cu aruncări bune din fața apărării noastre moale, mai ales în fața Hristovei, dar cumva nu s-au distanțat pe tabelă, am fost pas cu pas aproape de ele. În timpul jocului au schimbat sistemul de trei ori în apărare încercând să ne încurce, dar ne-am ținut bine și în ultimul sfert am revenit decisiv pe tabelă. Au jucat bine toate jucătoarele, am arătat a echipă și echipa a câștigat jocul, nu individual.”,a punctat Popov.

Americanca Andie Easley a intrat puțin mai greu în jocul din „Sepsi Arena”, adică începând cu sfertul al doilea, dar apoi a fost decisivă în stabilirea echipei câștigătoare.

”A fost o victorie mare pentru noi, trebuia să le învingem pe terenul lor. Am jucat foarte bine ca echipă, am intrat toate în joc, ne așteptam să fie un meci de luptă și să-l câștigăm. Cred că asta ne face speciale, nu ne vom da înapoi din fața nimănui. Am avut un plan bun de joc, dar ceea ce a făcut cu adevărat diferența a fost dorința de a câștiga.” , consideră extrema de peste Ocean.

De acum, toate energiile se canalizează peste confruntarea de joi, de la ora 19. Clubul arădean a scos la vânzare bilete pentru meciul doi al semifinalei, care se găsesc AICI. Prețurile rămân aceleași: 30 de lei (zona VIP), 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii în restul sălii. Tichetele vor putea fi cumpărate și de la sală, înainte de meci, costând 30 de lei la VIP și în restul sălii 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

”Pentru a evita aglomerația înainte de meci, tichetele vor fi disponibile joi la sală, de la 16:30 la 18:30. Puteți veni și miercuri pentru a achiziționa bilete, de la 18 la 20. Dacă aveți probleme cu achiziția online, puteți apela numărul 0743300164 pentru asistență” – mai transmite gruparea „galben-albastră”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button