UTA Arad

Cristi Mihai susține că el și UTA au de luat o revanșă în fața celor de la Botoșani și susține: „Ar fi important să terminăm pe primul loc în play-out!”







Cristian Mihai a avut una dintre cele mai bune săptămâni a carierei sale. Tânărul mijlocaș al UTA-ei a debutat cu gol de trei puncte, în Armenia, în tricoul naţionalei U21, iar apoi a fost desemnat omul meciului de LPF în remiza albă înregistrată de arădeni pe terenul lui U. Cluj.


Mihai nu a fost titular la Armavir, în Armenia, ci l-a înlocuit spre finalul partidei pe colegul său de generație, fotbalist împrumutat de Rapid la UTA, Cătălin Vulturar. În minutul 89, „închizătorul” avea să înscrie reușita ce o duce pe România U21 mai aproape de Euro 2025. „Domnul Pancu m-a felicitat, ca orice antrenor, a fost bucuros, atât el, cât și colegii. Eu sper la cât mai multe reușite, atât la națională, cât și la UTA. Și Cătălin (n.a. Vulturar) m-a felicitat și a fost foarte bucuros pentru mine. Mi-aș fi dorit să fi jucat cu el la mijloc, dar important este că am câștigat și avem speranțe pentru calificare. E frumos că suntem împreună la națională și la UTA, am jucat de mici în aceeași echipă. Acum suntem din nou împreună, ne-am revăzut după patru ani, cât a stat el în Italia. Ne simțim bine împreună și sperăm ca în viitorul apropiat să jucăm cât mai multe meciuri unul lângă altul”, a precizat mijlocașul de 19 ani al „Bătrânei Doamne”.


Ca și Mircea Rednic, Cristian Mihai a avut lângă el la conferința de presă ce a precedat jocul cu FC Botoșani (de vineri, de la ora 17,30) două fetițe, pe Aime și Daria, care au promis – la rândul lor – că o vor susține pe UTA vineri din tribune. „Va conta faptul că vor fi copiii pe stadion, sper ca ei să compenseze lipsa suporterilor. Cu siguranță ne vom putea motiva, chiar dacă vom juca împotriva echipei de pe ultimul loc și chiar și cu copiii în tribune. Trebuie să ne motivăm la fiecare meci, suporterii sunt un plus pentru noi, dar și sperăm să facem un meci foarte bun și să îi mulțumim pe cei care se uită de la televizor”, a adăugat mijlocașul utist.

Mihai susține că el și echipa au de luat o revanșă în fața celor de la Botoșani după remiza (2-2) din urmă cu două luni de zile. Blondul fotbalist și greșise la reușita lui David, care a adus-o pe formația lui Andone în avantaj până în cel de-al patrulea minut de prelungire, când egalase A. Lopez. „Întâlnim o echipă a Botoșaniului foarte bună în momentul de față, cu un ultim meci bun, cel cu Iași, în care au revenit de la 0-1 și ne va aștepta un meci foarte greu. Cu siguranță, am de luat o revanșă, atât eu, cât și colegii și sunt sigur că o vom face vineri la ora jocului. Am văzut și golul frumos al lui Dican, va juca în zona mea, e un jucător bun și cu siguranță va trebui blocat. Dar nu doar el, ci toți jucătorii de la mijloc în sus și sunt sigur că o vom face bine. Ar fi foarte important să terminăm pe primul loc în play-out, pentru că noi pe parcursul campionatului ne-am propus play-offul și l-am ratat în ultima etapă. Iar câștigarea play-out-ului ne-ar da un moral bun pentru anul viitor, să credem că vom putea prinde primele șase”, a adăugat tânărul fotbalist al lui Mircea Rednic, care a vorbit puțin și despre forma sa: „În momentul de față mă simt încrezător, sunt foarte bine fizic și mental și aștept meciul de vineri. Totodată, sper să înscriu cât mai repede în Superligă, poate chiar de la acest meci”

Evoluțiile bune ale mijlocașului în Superligă au atras atenția FCSB-ului, iar în ultima perioadă au apărut zvonuri legate de un transfer al său în capitală: „Încă este devreme, mă concentrez aici la UTA, să fac meciuri cât mai bune și nu mă gândesc să plec. Mi-aș dori să mai joc încă un an, cel puțin, la UTA, să am meciuri în picioare. Cu David (n.a. Miculescu) am vorbit cât a fost la Arad și ne înțelegem bine, acum n-am vorbit, în ultima perioadă. Dar suntem prieteni, vorbim când mai vine pe la Arad”, a mai afirmat fotbalistul arădean.



Debutant în SuperLigă în acest sezon, Cristian Mihai a strâns 2015 minute oficiale în tricoul arădenilor, fiind al patrulea cel mai folosit utist de către Mircea Rednic.

2 comentarii

  1. Sper sa castigati fara probleme chiar daca vor veni foarte montati la Arad pt. a castiga cu toate ca, doi jucatori foarte importanti fundasi ambii, Celea si Miron nu vor face deplasarea.Astia or sa joace disperati pt. a-si atinge scopul dar baietii trebuie sa aiba foarte mare grija si sa ii puna la punct castigand meciul. FORTA UTA Arad !!! Si DUCAN asta sa mai i-a inca vreo 2 goluri pe langa alea 4 primite , 2 la Botosani si 2 la Arad ,nu de alta dar va face si el o colectie ca, sa o tina minte la batranete!!!

    6
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button