UTA Arad

Din vineri în vineri: UTA deschide și runda numărul 4 a play-outului, tot acasă, cu FC Hermannstadt!







Pentru a doua etapă la rând în SuperLigă, UTA va deschide „balul” cu un meci pe teren propriu. După disputa de mâine cu FC Botoșani, arădenii o vor întâlni tot vineri și tot cu începere de la ora 17,30 pe FC Hermannstadt, în cadrul rundei cu numărul patru al play-outului.


Va fi prima dispută dintre cele două formații în acest sezon la Arad, pentru că în sezonul regular, trupa lui Mircea Rednic i-a găzduit pe sibieni pe „Iuliu Bodola” din Oradea. 2-0 a fost scorul acelei partide, după reușitele semnate de Luckassen și Micovschi, minutele 79 și 82. Hermannstadt tocmai a spus adio Cupei României, deci se va putea concentra pe vizita de pe Mureș, pentru trei puncte mari ce ar trebui să conteze în lupta pentru locurile 7-10.


Rămâne de văzut dacă disputa de pe 12 aprilie se va juca cu spectatori sau nu, răspunsul urmând să-l aflăm – cel mai probabil – în această după-amiază.

Iată cum arată întreg programul rundei cu numărul 4 din play-off/out;

Play off



Vineri, 12 aprilie

Ora 20.30: Universitatea Craiova – Farul Constanța

Duminică, 14 aprilie

Ora 21: CFR Cluj – FCSB

Luni, 15 aprilie

Ora 20.30: Rapid – Sepsi

Play-out

Vineri, 12 aprilie

Ora 17.30 UTA – FC Hermannstadt

Sâmbătă, 13 aprilie

ora 17.30: FC Voluntari – Oțelul Galați

ora 21.30: U Cluj – Petrolul

Duminică, 14 aprilie

Ora 13.30: FC Botoșani – FC U Craiova

Ora 18.15: Dinamo – Poli Iași

Un comentariu

  1. Sper ca la acea dara sentința sa fie reparata, UTA trebuie sa joace cu spectatori! Nu înțeleg de ce trebuie sa sufere mii de oameni ptr ca 40-50 de inși s au comportat huligani din deplasare cu câinii maidanezi!? „Trebuia ca organele în drept jandarmeria,militia scuzați politia sa și facă datoria și sa i amendeze dacă au încărcat normele de drept civic! CUM sa suferim un întreg oraș ptr 50 de inși care sunt certați cu normele civice?! De ce care ar fi explicația!? Clubul va avea o pierdere imensa având în vedere ca mâine e meci și stadionul va plânge ptr ca va fi gol! Sunt convins ca se va face o reparare ptr echipa mea de suflet promit sa fac în nume propriu un demers chiar care Răzvan Burleanu un om competent care înțelege mult mai bine regulile și sunt sigur ca se va implica ptr a se face DREPTATE NU ALTCEVA! VREAU DREPTATE PTR ECHIPA MEA UTA ÎN ACEASTA SPEȚĂ, NIMIC MAI MULT! HAIDE UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA!!!!

    4
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button