UTA Arad

Hrezdac i-a atras atenția lui Rednic după presțațiile de la Corvinul: „Are prezență, e constant, a mai dat și ceva goluri, va veni acasă la vară!”







Născut și crescut la Hunedoara, Mircea Rednic s-a bucurat pentru succesul cu 4-0 al celor de la Corvinul (pentru care a și jucat între anii 1980 și 1983) în sfertul de finală al Cupei României cu CFR Cluj și regretă că nu a fost la meci. „Am avut antrenament (n.a. la UTA) și plus de asta a meciul (n.a. cu FC Botoșani, de vineri) era prea apropiat ca să mă duc acolo dar. Dar, am văzut meciul și chiar mă bucur pentru Hunedoara, chiar a fost frumos, îmi pare rău că eu n-am putut să merg. Stadionul este de pe vremea mea, mă bucur că nu s-a întâmplat nimic rău, căci am văzut că erau suporteri și pe scările de acces în tribuna. Am înțeles că să fac demersuri pentru se va face un stadion, chiar mă bucur pentru Hunedoara, căci ei chiar merită să aibă o echipă în prima ligă. Corvinul are un buget foarte mare, mult mai mare decât îl avem noi, din surse sigure”, a spus antrenorul UTA-ei, referindu-se – probabil – la banii pe care autoritățile locale hunedorene îl dau echipei de fotbal, în comparație cu cele arădene.


Dar, Mircea Rednic a fost interesat și de prestația lui Denis Hrezdac, unul dintre cei doi utiști împrumutați la Corvinul, alături de portarul Cristian Blaga. Iar „închizătorul” de 22 de ani a făcut un meci excelent, fiind înlocuit cu arădeanul Marius Chindriș pe finalul disputei. „Hrezdac și-a câștigat locul acolo, e împrumutat de noi și  toți jucătorii împrumutați vor veni acasă la vară. Fac și eu o comparație cu Mihai, care e mai bun dintre ei. Ambii sunt tineri, doar că Hrezdac nu mai e under. Dar, joacă bine, are prezență, e constant, a mai dat și ceva goluri, chiar mă bucur și asta mi-am dorit. Pe jucătorii care nu aveau șanse să joace la UTA, am preferat să-i  dăm în Liga a 2-a. Dar, vor veni înapoi și vor avea șansa lor, ținând cont și de regula pe care o va impune Federația legată de jucătorii români”, a mai transmis Rednic.


După meciul de aseară, Adrian Mutu și-a anunțat demisia de la CFR Cluj, iar actualul antrenor al arădenilor și-a adus aminte că – practic – tot un eșec cu 0-4 i-a provocat și lui plecarea de la formația din Gruia în anul 2013. „E scor de dat antrenorul afară. Am pățit-o și eu la Cluj, după un 0-4 la Vaslui”, a rememorat Rednic, care e și cetățean de onoare al orașului Hunedoara începând cu anul 2021.

Foto: Emil Sebastian Popescu/Corvinul Hunedoara



3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button