UTA Arad

Kucher, declarat omul meciului de LPF după ce a închis poarta cu Botoșaniul: „Sunt foarte fericit pentru oamenii din Arad, pentru suporteri”





Titularizat de Mircea Rednic în absența lui Florin Iacob, care trece prin momente extrem de dificile în această perioadă după decesul mamei sale, Danylo Kucher a făcut două meciuri foarte bune în poarta UTA-ei.  De fapt, ucraineanul a închis poarta atât la Cluj, în remiza cu „U”, dar și în succesul cu FC Botoșani.

Mai mult, goal-keeperul de 27 de ani a avut mai multe intervenții importante astăzi, în special una în repriza secundă, când a scos de pe linia porții finalizarea din doar 5 metri a lui Enzo Lopez. În special pentru această paradă, a și fost desemnat de LPF omul meciului. „Nu știu exact câte intervenții am avut, doar mi-am făcut treaba. Ne-am pregătit bine înainte de meci. E foarte important pentru mine, pentru că mi-am așteptat rândul, iar când Mister mi-a oferit șansa am profitat de ea, am crezut în ea. E o victorie foarte importantă pentru noi, deoarece în meciurile trecute contra lor am pierdut puncte, am făcut 2-2 de două ori, acum a venit victoria. Am jucat acasă, e o altă atmosferă, am avut suporteri. Este o victorie pentru suporteri, pentru familie, pentru antrenor și pentru mine. Sunt optimist, cred că vom termina pe primul loc în play-out”, a declarat Kucher la finalul întâlnirii.

Kucher a semnat cu UTA în luna februarie a anului trecut, așadar se află de peste un an la Arad. „Mă simt foarte bine în România, e ca o a doua casă, sunt foarte fericit pentru oamenii din Arad, pentru suporteri”, a mai transmis ucraineanul, care la finalul partidei a fost îmbrățișat călduros și de Florin Iacob, concurentul său pe post.

Băiețelul lui Kucher a dat lovitura de începere…cu mâna

Într-o zi în care formația „roș-albă” a fost susținută din tribune de 5000 de copii, Lev, băiețelul de 3 ani al lui Danylo Kucher a dat lovitura de start a partidei. Însă a făcut-o cu mâna, semn că vrea să-i calce pe urme tatălui său. Întrebat dacă vrea să îl facă portar pe fiul său, ucraineanul a răspuns amuzat: „Nu știu, trebuie să îl întreb”.

Un comentariu

  1. Kutcher, mașinăria bate și un,, t”, asa ar fi normal ca onomastica acreditata, e imaginea completa a unui portar de rezerva nedreptățit ! Adus ca ajutor, a sfârșit ca salvator ! Un ecou fabulos la un LUNIN, portarul ukrainean al marelui REAL.. L-am judecat greșit de la minutele de acomodare. Cu figura sa serafica de călugăr benedictin debordează de bunătate omeneasca. Cum ar fi, dacă aveți o zi proasta, adresați-vă pentru revigorare morala, profesorului de pozitivism activ, Kutcher.

    28
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button