Sporturi de contact

Start la „naționalele” de judo rezervate seniorilor, Cozmin Gușă a oferit plachete onorifice și gratitudinea sa gazdelor de la CS Universitatea! FOTO+VIDEO





Crema judoului românesc se află la Sala Sporturilor Victoria astăzi și mâine. Campionatul Național de seniori a debutat în această dimineață cu o deschidere emoționantă, pe acordurile imnului național, interpretate de arădeanca Cora Pop.

Gușă: „Să nu încetați să fiți deștepți, duri  și cât se poate de modești!”

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, a ținut să le mulțumească arădenilor și în special Clubului Sportiv Universitatea pentru organizarea unei noi finale naționale, cea de-a treia în tot atâția ani și urmează peste două săptămâni și lupta pentru medalii pentru sportivii sub 13 și 15 ani. „Aradul e unul dintre cele mai vechi centre ale judoului românesc, de mare tradiție. Țin să mulțumec familiei minunate a judoului arădean pentru tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, pentru cum au organizat cea mai importantă competiție a anului la nivel național. Mulțumesc Clubului Universitatea și familiei Szabo, gazdele noastre de aici. Cât despre cei care intră pe saltele, pe unii vă cunosc de 11-12, pe alții de 7-8, cu toții am evoluat și am avut rezultate împreună. Vă urez succes și vă sfătuiuesc să nu încetați să fiți deștepți, duri  și cât se poate de modești, cum le stă bine unor judoka de top”, a spus Gușă, care a cules aplauze și pentru Serafima Moscalu. Judoka anului 2023, din postura de câștigătoare a medaliei de bronz la Gran Slamul de la Tokyo e doar spectatoare la Arad, fiindcă s-a operat la genunchi în luna ianuarie.

Invitații lui Ovidiu Șerban, managerul CS Universitatea au mai Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, prorectorul UAV, Teodor Cilan, care în curând va prelua funcția de rector și care a promis că va fi un susținător necondiționat al sportului. Cei doi au primit plachete onorifice, ca și primarul Călin Bibarț, care – însă – nu și-a arătat fața la Polivalentă. Conducerea Federației a ținut să le ofere distincții și arbitrilor internaționali, Sinisha Skirbic (Serbia) și Slawomir Kownawski (Polonia).

La buna desfășurare a competiției ce are porțile deschise pentru iubitorii judoului astăzi și mâine veghează și arădenii Marius Jeberean, șeful comisiei tehnice federale și Victor Bălășoiu, șeful corpului de arbitri. Cu rezultate și alte reacții de la întrecerea onorată de aproximativ 200 de sportivi din toată țara vom reveni mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button