UTA Academie

UTA U 17 a câștigat derby-ul cu U. Craiova și va juca în semifinale! Un singur eșec pentru formațiile „roș-albe” în weekend







S-a încheiat un nou weekend pozitiv pentru echipele Academiei UTA. Ca și în urmă cu o săptămână, doar cea mai tânără formație, cea sub 14 ani, și-a pierdut meciul, în timp ce restul echipelor a pus puncte în clasaement. Pentru formația sub 17 ani, victoria cu liderul Craiova înseamnă calificarea automată în „careul de ași” la nivel național, unde va da tot peste FCSB. Formația bucureșteană a eliminat-o din semifinalele Cupei pe formația arădeană, după un penalty venit în debutul reprizei a doua, scorul pauzei fiind 1-1, pentru UTA înscriind Țăroi. Iată, însă, ceea ce s-a întâmplat pe puncte în acest weekend:


Liga de Tineret (play-out): Academia UTA – Academia de Fotbal Viitorul Cluj  3-0


Băieții pregătiți de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș i-au învins cu 3-0 pe cei de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj, în penultima etapă din play-out-ul Ligii de Tineret. Arădenii au marcat prin DavidCurtuiuș și Bărbat. UTA a început meciul cu Lungu – Joldea, Hara, Băloi, Iurasciuc, Purdescu, Olăroiu, David, Vâlcu, Kyrychenko, Curtuiuș. Au mai intrat: Hodoșan, Corchiș, Ancateu, Bărbat și Tolcea.

Etapa viitoare, UTA va juca în deplasare la LPS Bihorul Oradea.

Liga Elitelor U17 (play-off): Academia UTA – Universitatea Craiova 3-0



Arădenii și-au luat revanșa în momentul oprtun în fața celor de la U. Craiova, care i-au învins în turul play-offului cu 5-1, în Bănie. UTA s-a impus cu un sec 3-0, în fața unei formații care nu s-a prezentat chiar în formula stas la Arad și asta pentru că era deja mult calificată în „careul de ași”, de pe primul loc.

RusuIlie și Calotă au înscris pentru gazde, care au 4 puncte peste Csikszereda Miercurea Ciuc, cu o rundă înainte de final. „Atât victoria de azi, cât și calificarea noastră nu pot fi puse la îndoială. Până la urmă, am bătut Ciucul de două ori, noi am pierdut ceva puncte cu echipele ce au jucat în play-out, cu echipele bune mereu ne-am mobilizat și am jucat și bine. Știm deja că în semifinale vom juca cu FCSB, echipă ce ne-a scos nemeritat, în opinia noastră, din Cupă. Acum se va juca tur-retur, primul meci la Arad peste două săptămâni. Din păcate, nu-l vom avea pe Stanciu, care nu-și revine după accidentare”, ne-a mărturisit Mihai Petcuț, care o antrenează pe UTA U17 alături de Costel Bogoșel.

Împotriva celor de la U. Craiova, UTA a evoluat în formula: L. Roșu – Felea, Marinescu, Groza, Ștef, Rusu, Indreica, Ilie, Țăroi, Dragoș, Huc. Pe parcurs au mai intrat: Nițu, Centye, Leca, Calotă și Crainic.

Arădenii se deplasează în ultima etapă la Miercurea Ciuc, într-un meci fără nici o miză cu Cszikszereda.

Liga Elitelor U16 (play-off): Academia UTA – Viitorul Cluj 3-3

Șase goluri s-au marcat în meciul dintre UTA și Viitorul Cluj, din play-off-ul Ligii Elitelor U16. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, iar pentru arădeni au marcat Leca (2) și Baba. Sandu Gaica, Adi Ungur și Radu Mărginean au aliniat următorul unsprezece: Cioară – Ene, Ancateu, Bărbat, Berar, Hodoșan, Corchiș, Leca, Țăroi, Tolcea, Baba. Au mai jucat: Iancu, Păduraru și Burcă.

În ultima etapă, „roș-albii” se deplasează pe terenul liderului Universitatea Craiova, fiind siguri de poziția a 4-a în seria a treia.

Liga Elitelor U15 (play-off): Academia UTA – CFR Cluj 1-0

În play-off-ul Ligii Elitelor U15, UTA s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CFR Cluj. Golul partidei a fost marcat de Ile. Dinu Donca și Alex Nistor au ales să înceapă meciul cu Șuli – Drăgușin, Pârv, Sabău, Margan, Spătariu, Picioruș, Sherzad, Ile, Tomoioagă, Orodan. Au mai jucat Antochi, Dogan, Gherman și Sandu.

Echipa arădeană e pe locul 2 în seria a treia a play-offului, iar în ultima rundă are meci de risc maxim, la Craiova, cu liderul Universitatea. Chiar și în cazul unei victorii în Bănie, pentru calificarea în semifinale, utiștii depind de rezultatul dintre Sport Team București și Farul Constanța, formația de pe Litoral neavând voie să câștige.

Liga Elitelor U14:  CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud  – Academia UTA 1-0

Echipa antrenată de Mircea Aslău s-a întors fără niciun punct de la Bistrița, unde au fost învinsă de CS Gloria 2018 cu scorul de 1-0. Primul unsprezece a fost alcătuit din Pasquale – Vîrciu, Popov, Pantea, Părtan, Pelău, Buțiu, Achim, Benea, Aslău, Oraș. Pe parcurs au mai intrat Istrate, Muntean, Bandrabur și Molnar.

„Roș-albii” ocupă în acest moment locul 7 în seria 5 a Ligii Elitelor U14, iar etapa viitoare vor juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, formația de pe penultimul loc în clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button