UTA Arad

Rednic și-a lăudat defensiva după meciul cu Botoșaniul, LPF confirmă – utiștii Kucher și Conte sunt în echipa etapei!







UTA și-a luat cu ceva emoții punctele, de acasă, cu FC Botoșani și a profitat de remiza lui U. Cluj la Sibiu pentru a rămâne pe primul loc în play-outul SuperLigii la finalul rundei cu numărul trei.


În disputa cu moldovenii, în lumina reflectoarelor a fost defensiva lui Mircea Rednic, ce a dat marcatorul meciului, pe Ibrahima Conte, dar și pe omul partidei, Danylo Kucher. Portarul ucrainean a făcut o paradă de instinct în fața lui Enzo Lopez, care se afla în doar 4 metri fără marcaj, însă a mai avut și alte intervenții prin care și-a salvat echipa.


Așadar, cei doi utiști din sistemul defensiv au prins echipa etapei, LPF motivându-și – astfel – opțiunea pentru: Kucher „ Intervenţiile lui au contribuit din plin la succesul reuşit de arădeni, care i-a urcat pe prima poziţie în play-out“, respectiv Conte „A marcat în premieră pe prima scenă din România, golul său fiind unul de trei puncte”

Mircea Rednic, care astăzi împlinește 62 de ani, nu e nici de această dată antrenorul etapei, fiindcă Florin Pârvu, antrenorul Voluntariului (locul 12) și-a umilit fosta echipă, chiar la Ploiești și a fost desemnat să-i conducă de pe margine pe: Kucher (UTA Arad), Manea (CFR 1907 Cluj), Conte (UTA Arad), Ngezana (FCSB), Aliji (FC Voluntari) – Deac (CFR 1907 Cluj), Şut (FCSB), Raţă (FC Voluntari) – R.  Tănasă (Oţelul Galați), Bîrligea (CFR 1907 Cluj), Coman (FCSB).



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button