UTA Arad

Arbitru fără experiență la UTA – Hermannstadt, cu care – însă – arădenii au câștigat două meciuri din trei până acum!







Comisia Centrală a Arbitrilor a ales un „central” de 33 de ani pentru reîntâlnirea lui Mircea Rednic cu fostul său elev de la Rapid, Marius Măldărășanu, în UTA – FC Hermannstadt. Este vorba despre bucureșteanul Bogdan Dumitrache, care va conduce partida de mâine (ora 17,30), de la Arad, în fața unui stadion plin de copii.


„Fluierașul” din capitală va fi doar la 17-lea meci pe care-l va conduce în SuperLigă, în alte trei împărțind dreptatea în confruntările „Bătrânei Doamne”. Se întâmpla într-un Clinceni – UTA 0-3, în octombrie 2021, într-un UTA – Botoșani 3-1 în februarie 2022 și în acest sezon, în eșecul clar din Bănie, 0-3, cu Universitatea Craiova.


Interesant este că într-un articol scris de colegii de la gsp pe 26 martie, se preciza că Dumitrache nu și-a luat testele fizice și cel puțin o lună de zile nu va arbitra meciuri oficiale. Se pare că nu este așa și bucureșteanul vine mâine la Arad însoțit de doi concitadini de ai săi, asistenții Mihăiță Necula și Cosmin Vatamanu, în timp ce rezerva celor trei este Iuliana Demetrescu, din Râmnicu Vâlcea.

În camera VAR vor lua loc Horațiu Feșnic, din Cluj și Cristina Trandafir, din București, iar de notele arbitrilor va fi responsabilă doamna Teodora Albon, din Cluj. În fine, observator din partea LPF este hunedoreanul Romulus Gabor.



2 comentarii

  1. Ce nu e clar?Stie tot fenomenul fotbalistic!
    Nu isi iau testele fizice la termenul stabilit,atunci cand dau toti probele,ulterior,singur,e usor….
    PS:poate a mancat prea multi mici inainte de testare…:-)))
    Oricum,este genul de arbitru care face figuratie pe teren…Fesnic e seful care dicteaza,din VAR..
    Unde ati mai vazut arbitrii de valori bune,deodata,atat la centru cat si in grota VAR???Ori bun la centru…ori bun la trasat de linii(cand vrea,in ideea ca nu a lipsit de la orele de geometrie)…
    Cert este,ca sustinuti de admirabilii nostri copii,trebuie sa batem pe sibieni.Punct!

    21
    0
  2. Numai arbitrii de slaba factura vin la Arad !!! UTA. are un meci foarte greu cu astia de la Hermastandt ,o echipa sudata, omogena care joaca de cativa ani impreuna ,foarte periculosi pe contraatac , o echipa muncitoare ,care paseaza destul de bine intre ei. UTA. baietii ,trebuie sa fie foarte atenti in aparare ,sa domine mijlocul terenului si sa fie mai iuti la crearea fazelor de atac. Sper ca, baietii sa se mobilizeze foarte bine si si sa termine victorioasa acest meci. Un meci de 1 x. FORTA UTA Arad, Hai BAIETII !!!

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button