Progresul Pecica

Pașcălău s-a deblocat la Pecica împotriva echipei din orașul natal și acum pune tunurile pe Periam: „Se vor mobiliza cu noi, dar ne vom lua toate măsurile”





La rând, vineri, de la ora 17, pentru Pecica urmează cel mai în formă adversar din play-out. Avântul Periam a câștigat 13 puncte din 15 contra altor formații arădene din subsolul  în acest start de 2024, dar – evident – Pecica e de un alt calibru. „Știu că Periam sunt o echipă agresivă, se va mobiliza împotriva locului 1 din play-out, ne va aștepta un meci foarte greu. Dar, nu cred că vom avea probleme să ne menținem forma bună și, bineînțeles, ne gândim doar la victorie.  Am văzut că au câștigat contra arădenelor și doar un egal la Socodor etapa trecută, încearcă și ei să practice un fotbal bun și se pare că au și reușit în ultima perioadă. Știu că au două piese grele, pe fundașul Rosuș și atacantul Baranyi, dar și noi avem destui jucători cu calitate, ne vom lua toate măsurile. Vom da ce avem mai bun la toate meciurile care mai sunt de jucat, nu suntem încă matematic pe primul loc la final de play-out, cu toate că avem o diferență confortabilă”, a mai spus Patrick Pașcalău.

Pecicanii nu au probleme de lot pentru deplasarea de la Periam, astfel că primul „11” ar putea arăta astfel: Gakos – M. Salka, Nasiru, Wild, Aldan – Arsene, Shiaondo – Răchită, L. Bodri, Borcea – Pașcalău.

Arbitri: Alexandru Suvar (Sibiu) – Antonio Mesaros, Cătălin Man (ambii din Cluj-Napoca)

Observatori: Doina Voina, Florin Ştiube (ambii din Reşiţa)

FOTO: Cătălin Bereș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button