UTA Arad

Clubul UTA strânge tabelele cu copiii care vor participa la meciul cu Hermannstadt până în această seară, se bate recordul cu Botoșaniul?







Comisia de Recurs din cadrul FRF a fost la fel de obtuză precuma cea de Diciplină, probabil nici nu a analizat dovezile prezentate în apărarea sa de clubul UTA, legate de persoanele care au participat la scandalul cu ultrașii lui Dinamo și de faptul că acestea intraseră pe cont propriu în sectorul galeriei arădene de pe „Arcul de Triumf” doar în numele înfrățirii, iar concluzia e una ce le-a dat fiori suporterilor „Bătrânei Doamne”. Aceștia nu-și vor mai vedea favoriții într-un meci pe arena „Francisc Neuman” în acest sezon.


Sau și-ar mai putea-o vedea și susține doar dacă vor face parte din rândul însoțitorilor pentru cele 5-6 mii, dacă nu mai mult, de copii sub 14 ani care-și anunță prezența și la meciul de vineri (ora 17,30), cu FC Hermannstadt, din cadrul rundei a treia a play-outului. Prin vocea lui Mircea Rednic, clubul UTA a anunțat că a făcut o solicitare la LPF pentru a le permite accesul la meciurile rămase de jucat în acest sezon și doamnelor și domnișoarelor, dar până la obținerea unui răspuns ce ar putea veni și mâine dimineață, sună adunarea pentru cei mai tineri dintre suporterii echipei:


”UTA invită în continuare copiii la meciurile pe care le mai are de disputat pe teren propriu, în acest sezon.

Haideți să fim împreună și mai mulți la meciul UTA Arad – FC Hermannstadt, de vineri, 12 aprilie, ora 17:30, pe Arena ”Francisc Neuman”!

Împreună am reușit și doar împreună vom fi mai puternici!



ACCES GRATUIT:

Pentru grupuri de 10 copii + 1 însoțitor

Formalități:

Tabelul poate fi descărcat aici

După completare, trimiteți tabelul la adresa de e-mail club@uta-arad.ro până joi, ora 23:30.

Grupurile care se vor deplasa cu microbusele sunt invitate să parcheze în spatele Tribunei 2 ”Gioni Brosovszky”, în vreme ce pentru autocare va fi deschisă parcarea CTP, de pe Calea Victoriei, la două minute de mers pe jos de Arena ”Francisc Neuman”.

Informații la adresa de e-mail club@uta-arad.ro

Vă așteptăm, din nou, alături de noi!”

Ca și la meciul cu FC Botoșani, există și posibilitatea ca grupurile de copii și însoțitorii lor să se organizeze ad-hoc, în ziua jocului și să vină direct la stadion cu tabelele. Cu mențiunea că, totuși,  ar încurca puțin socotelile celor de la UTA, care ar trebui să știe din timp câți oameni de ordine să contracteze sau alte detalii legate de organizare.

5 comentarii

    1. EU AM SA INCERC SA VIN AD-HOC CU 3 MASINI DE LA TIMISOARA CACI PTR MINE DOAR UTA CONTEAZA!!!UTA,UTA,UTA!

      5
      0
  1. În numele părinților a celor mii și mii de copii, pe care reușiți să le faceți fericiți , vă mulțumim Sanyi bácsi !

    16
    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button