Stranieri aradeni

Presa din Germania insistă: ”Man are evoluții de top la Parma, iar acum poate face pasul spre Dortmund”





Parma a reluat seria victoriilor în Serie B după un eșec și o remiză. Formația arădeanului Dennis Man a trecut cu 2-0 pe teren propriu de Spezia, după reușitele semnate de Hernani și Gabriel Charpentier și s-a distanțat la 8 puncte de a treia clasată Cremonese, prima echipă aflată sub linia promovării directe.

Dennis Man a fost integralist pentru formația antrenată de Fabio Pecchia și a fost notat cu 7.2 de flashscore.ro. În următoarea etapă, Parma are meci greu, în deplasare cu Palermo, formație implicată în lupta pentru o poziție de baraj. Duelul va avea loc vineri, de la ora 21:30.

Între timp, în presa germană se insistă pe faptul că Borossia Dormund este tot mai decisă să-l transfere pe fotbalistul născut la Vladimirescu. Cei de la Der Westen au scris că Man este capabil să-i ia locul lui Jadon Sancho (24 de ani), împrumutat de la Manchester United și pentru care englezii au achitat 85 de milioane de euro în vara anului 2021. ”Man are evoluții de top la Parma, iar acum poate face pasul spre Dortmund. Joacă în principal în dreapta, dar poate fi folosit și în stânga. La BVB, Man ar putea deveni parte a unei mici reconstrucții. Viitorul lui Sancho este incert, iar despre Malen și Bynoe-Gittens se zvonește că vor pleca” – scriu jurnaliștii nemți.

Internaționalul român face cel mai bun sezon din carieră în tricoul celor de la Parma (32 de meciuri, 13 goluri și 6 assisturi), iar nemții îl urmăresc meci de meci în Serie B. Dortmund ar fi dispusă să le achite italienilor 15 milioane de euro, însă prețul ar putea scădea dacă Dennis Man nu-și reînnoiește contractul cu Parma până în luna iunie și ar intra în ultimul an de contract cu gruparea din Reggio Emilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button