UTA Arad

UTA se obișnuiește cu „galben-albastrul” Petrolului și va juca un amical la Pecica, Rednic are ocazia să-și vadă jucătorii împrumutați la Progresul





UTA a intrat în săptămâna ce precedă meciul de la luni, de la Ploiești, din cadrul etapei a 5-a a play-outului SuperLigii. Va fi o întâlnire specială cu Petrolul, pe banca căruia va sta Laszlo Balint, antrenorul de care se leagă o bună parte dintre rezultatele importante ale „roș-albilor” din ultimii 5 ani, începând de la promovarea în SuperLigă și până la ocuparea poziției a 8-a în clasament la finalul play-outului stagiunii 2020-2021.

Echipa antrenată de Mircea Rednic are șansa să îmbunătățească această poziție pe finalul actualei stagiuni, iar punctele de pe „Ilie Oană” sunt extrem de importante în acest sens. Și, pentru a se obișnui cu culorile adversarului de luni, de la ora 19, „Bătrâna Doamnă” va disputa un meci amical cu sora din Liga a 3-a, Progresul Pecica. Acesta va avea marți, de la ora 17, pe arena „Pădurice” și a fost bătuie chiar de Mircea Rednic și stafful său după ce a verificat starea terenului din Pecica.

„Este o sărbătoare pentru noi acest amical cu UTA. Îl doream demult, l-am mai avut odată programat când a fost pauza echipelor naționale, dar atunci nu s-a putut. Așteptăm toți iubitorii fotbalului din zonă să vină la meci” a spus Cristian Pilan, directorul sportiv al echipei ce conduce detașat clasamentul play-outului în seria a 8-a a Ligii a 3-a.

Pentru Rednic, va fi un prilej pentru a-și vedea la lucru jucătorii care au avut mai puține minute în campionat, dar să arunce o privire și în curtea Progresului, unde se află printre alții și Nasiru, Shiaondo, F. Nortey, Salka și Borcea, fotbaliști împrumutați de utiști la divizionara terță pregătită de Dan Stupar și Bogdan Bozian.

Intrarea spectatorilor va fi liberă, iar transmisiunea în direct va fi asigurată pe youtube de canalul Radio Zestrea Pecica / Pecica TV.

2 comentarii

  1. Si Dan Vasilica Rachita este un jucator foarte interesant de la Progresul Pecica datorita tehnicii, vitezei si inteligentei in joc pe care le demonstreaza.

    0
    3
  2. Daca este bun avand aceste calitati foarte bune, atunci Mister Mircea Rednic trebuie sa nu rateze acest jucator DAN VASILICA RACHITA si sa ii dea sanse de a se afirma prin aceste calitati,tehnica, viteza si mai ales inteligenta pe teren . Il voi vedea si eu maine pe You tube PECICA TV,sper sa prid postul. Pe ce post joaca acest baiat in teren ? FORTA UTA Arad !!!

    2
    5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button