Cluburi polivalente

Anna Maria Hotăran a pus mâna pe medalia de bronz la Cupa României U20 de lupteAnna Maria Hotăran, sportivă a CSS ”Gloria” Arad și elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad, a participat zilele trecute la Călărași, la Cupa României de Lupte U20.


Aici, arădeanca a obținut medalia de bronz în cadrul categoriei 72 de kilograme, performanță prin care confirmă forma bună din ultimul  timp.


Profesorul Răzvan Codrean a transmis câteva cuvinte după această competiție: „Ne-am prezentat la start cu Anna Maria, care în acest moment este cu trei ani mai mică decât categoria la care a luptat și a obținut o medalie de bronz muncită! Ne bucurăm și ne mândrim cu rezultatele luptătorilor CSS ”Gloria” Arad și ne dorim un 2024 mai bun decât precedentul, pentru că avem sportivi talentați și ne pregătim intens pentru a obține cât mai multe medalii și a trimite cât mai mulți copii la loturile naționale.”

Secția de lupte a CSȘ-ului este coordonată de Răzvan Codrean, Ovidiu Burghelea, Ioan Coste și Lazăr Ciunta.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button